Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
miczi

co to za textura?

Rekomendowane odpowiedzi

miczi    1

Witam, mam pytanie zobaczylem ostatnio taki texture pack lub to mod nie wiem ze jest np dirt zielony na gorze, a w tym texture packu jest w okolo dirtu zielone, jezeli ktos zna ten texture pack prosze podac nazwe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168

Nie masz może większych szczegółów?

W około dirtu zielone? Niewiele to mówi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
miczi    1
Chyba to pomoze : [url="http://imageshack.us/photo/my-images/547/texturaf.png/"]http://imageshack.us/photo/my-images/547/texturaf.png/[/url]

No nikt nie wie co to jest za mod ze w okolo dirtu jest zielone jak na screenie? omfg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168

Teraz wszystko jasne :) Ten mod to BetterGrass - dołączany do HD Texture Patcha. Szczerze mówiąc nie wiem czy jest do zainstalowania osobno, ale poszukaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brudny    0

Teraz wszystko jasne :) Ten mod to BetterGrass - dołączany do HD Texture Patcha. Szczerze mówiąc nie wiem czy jest do zainstalowania osobno, ale poszukaj.

Masz racje jest on dołączany do pewnego texturepacka, ale nie jestem pewny czy akurat do tego :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168

Masz racje jest on dołączany do pewnego texturepacka, ale nie jestem pewny czy akurat do tego :p.

Nie. Mod jest dołączany do MCPatcher HD Fix (

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

) oraz do Optifine. To, czy ten mod będzie działał lub nie, zależy tylko od opcji w menu, nie od texture packa.

Co do obrazka to po przyjrzeniu się w kamień po prawej stronie to można stwierdzić, że użyte tam tekstury to Faithful x64 Texture Pack.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zieloonek    0

Wystarczy ustawić w modzie Optifine opcję BetterGrass na fast/fancy. Co ciekawe, można to samo robić ze śniegiem, ustawiając odpowiednie BetterSnow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...