FiftiX 0 Napisano 4 Luty 2013 Ma ktoś jakieś fajne budowle co można wybudować w minecrafcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebekMinecraft 0 Napisano 4 Luty 2013 no ja właśnie buduje gotyckie miasto ^^ trochę tego roboty jest ;D mapka wy-renderowana przez BIOMES XL trochę zmienionej ;) mam aktualnie port dom kaskady i latarnie morska ale planuje dodać dość sporych rozmiarów kościół, zamek itp ^^ dużo roboty niestety World edit nie działa z innymi modami które dają mi kilka nowych kloców które dobrze wyglądają :) ale wracając do tematu :) jaką budowle byś chciał ?? nowoczesna czy bardziej coś "ala gotyk średniowiecze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FiftiX 0 Napisano 4 Luty 2013 obojętnie po prosut brak mi pomysłów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebekMinecraft 0 Napisano 4 Luty 2013 hmm czyli szukasz "planów" tak ?? bo jeśli pomysłów na budowle powiedzmy z obrazka to miałbym dużo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FiftiX 0 Napisano 4 Luty 2013 Jak masz jakieś ciekawe to możesz podesłać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sadysta 0 Napisano 9 Luty 2013 Yyyy.. epicki zamek a w nim dużo itemków :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamcio443 1 Napisano 19 Luty 2013 Cmentarz, Zamek, Wodospad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
C4FKokos96 1 Napisano 30 Kwiecień 2013 statek kosmiczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach