Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
amek265

Podanie na Moda gracza amek265.

Rekomendowane odpowiedzi

amek265    0

Wiek (wymagane jest 14+):16+

Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?:World Edit, World Guard, Set Rank, Permission Ex, Jail, Essentials, Jobs, Ieconomy.

Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek? (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) : Tak byłem Adminem na 1 serwerze, Modami na 2 serwerach oraz raz KMod.

Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? : 3-4 godziny w dni powszednie oraz 7 godzin w weekend.

Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? : Niestety byłem karany ,chciałbym przeprosić za to. Oto mój spis: 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Co powiesz o sobie? : Nazywam się Amadeusz. Lubię pływać, grać w gałę, W wolnym czasie gram na kompie lub na gitarze lub na waszym serwerze.

Czy masz TeamSpeak3? (wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Oczywiście posiadam przyjazny mikrofon oraz TeamSpeak3. :)

Pozdro

Amek265

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem jak na KidModa to ok tylko jedno "ale", za dużo tych wszystkich banów, jednak myślę, że dasz radę to naprawić  :crazy:, ja jestem na Tak... wiem, wiem mój głos się nie liczy, ale i tak jestem na Tak! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
amek265    0

Czekamy teraz na decyzję Swajnera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kowaliki    0
Napisano (edytowane)

a ja jestem na nie. grając z nim i rozmawiając na serwerze uważam.że nie ma 16 lat. maxymalnie 14,a i ogarnięty to raczej on nie jest

i raz twoje podanie było odrzucone

link: 

ci co pisali po wyżej to są w 100% twoji koledzy

na kmoda to MOŻE mógłbyś dostac.

ale głosu najważniejszego nie mam wiec poczekajmy na swajnera.

znalazłem jeszcze jedno odrzucone podanie. ale pisałeś je amek na innym koncie na innym koncie.

link:

piszesz podanie już trzeci raz.

po co piszesz kolejny raz podanie? skoro widzisz,że nie dostałeś go dalej?

z poważaniem

kowaliki

Edytowane przez kowaliki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kowaliki nie znam gracza amek265 bardzo dobrze, widuje go tylko czasami na serwie i to tyle, owszem może nie ma 16 lat ale mi się wydaje, ze jest wystarczająco dojrzały, wiem i podkreślam, ze to nie ja decyduje o tym czy amek będzie kidmodem czy nie, więc poczekajmy na decyzje swajnera lub CleMenSPL'a. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kowaliki    0
Napisano (edytowane)

nie jest wystarczjąco dojrzały, a kolegą jego jesteś i nie kłam bo często was widzę razem na pvp.

dlaczego uważam,że nie ma 16 lat?

ponieważ gdy biłem się z nim na pvp i zabiłem go to spamował po żebym mu oddał itemy, a miał tylko kamienny miecz. potem pisał,że kupie głowę kowaliki,aby zrobic mi nazłość :D. zachowuje się zbyt dziecinnie żeby miec kidmoda. chyba,że admin będzie uważał,że może mieć kmoda bo napewno nie moda. jak pisałem to nie moja sprawa, ale napisałem co ja uważam.

z poważaniem

kowaliki

zresztą już w wcześniejszym podaniu kanzol pisał czy on wogule ma 16 lat? więc jak widzisz nie jeden uważa tak jak ja

Edytowane przez kowaliki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
amek265    0

Kowaliki,

Posiadam 16 lat ukończone.

Nie znam graczy takich jak domidu01, ani xAchilles ,również nie mam znajomośći z nimi.

Biłem się z tobą na pvp .ale nie prosiłem o oddanie itemków ,ponieważ już i tak miałem dużo mieczy. :D

Nigdy nie byłem z domidu01 ani xAchilles na pvp!

Poza tym nie chcesz abym był KMod.

Z poważnieniem

Amek265

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kowaliki    0
Napisano (edytowane)

nie kłam   :D. prosiłeś mnie o oddanie itemów. i krzyczałeś kupię głowę kowaliki!. nie wciskaj kitu

pozatym wcześniejsze podanie było odrzucone więc to też bedzie

z poważaniem

kowaliki

Edytowane przez kowaliki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
amek265    0

Po prostu nie chcesz ,abym został KMod. Nie będę się kłócić.

Z poważnieniem 

Amek265

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kowaliki ja jestem kobieta a nie chłopakiem :| I nie jestem jego KOLEGA ok?? Ja go nie znam i zrozum to wreszcie! Napisałam tylko, ze podanie wyglada ok i jest ogarniety, a ty od razu, ze to nieprawda oraz, ze ja tak tylko pisze, ponieważ to mój kolega. No weź to tak samo gdybym napisała to na podaniu choćby twoim, a ciebie tez znam tylko z widzenia i z chatu także wiesz ;) każdy ma swoie zdanie a i tak decydujący głos ma swajner

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xAchilles    0

Kowaliki

To nie miejsce na kłótnie. Piszesz, że amek ma max 14 lat, a sam masz ortografię poniżej podstawy programowej szkoły podstawowej  ("twojim"). + widziałem tego człowieka 2 razy na serwerze, po prostu umie się dogadać z ludźmi i nikomu nie utrudnia życia. Więc proponuję- najpierw zastanów się co napiszesz a dopiero potem użyj przycisków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
Zgadzam się z xAchilles, mądre słowa, zapamiętaj je kowaliki na przyszłość mogą ci pomóc ;) Edytowane przez domidu01@gmail.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kowaliki    0
on nie raczej nie dostanie go bo odrzucili mu podania 3 razy a co do was dwóch to jeśli go mało znacie to nie powinniścię się wypowiadać chociaż ją uważam inaczej więc nie piszcię tu jak go nie znacie. piszecie ogarnięty a go nie znacie z poważaniem kowaliki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
amek265    0

Przecież ,każdy ma swoje zdanie. Rozumiem kowaliki.

Z poważnieniem

Amek265

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kowaliki    0

tak...ale denerwuje mnie to,że achilles go mówi ogarnięty chłopak a mówi/że go widział na serwie 2 razy. sory za błędy każdy może się pomylic. szczególnie kiedy musiałem pisać odpowiedzi na telefonie bo nie miałem czasu wbić na kompa.

z poważaniem

kowaliki

PS:ja w maju kończę 15 lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kowaliki powtarzam jeszcze raz, ze każdy ma swoje zdanie, a i tak decydujący głos ma swajner. Widzisz ciebie na serwie widuje jak już wspomniałam, tylko na czacie lub czasami na pvp, a przez te wszystkie posty opinia na twój temat zaczyna mi się tam gdzieś w głowie układać, tak samo miałam z amek265: przeczytałam podanie, obserwowałam go na serwie i mam opinie. Nie pisze tego bo jestem jego koleżanką, nie, pisze to aby wyrazić moja opinie na temat tego gracza, więc błagam cię zakończ tą kłótnie... Zobaczymy jak zadecyduje swajner, jak udrzuci podanie, to odrzuci, a jak amek przejdzie do następnego etapu, to przejdzie, nie my o tym decydujemy, myśle, ze rozumiesz o co mi chodzi. Z poważaniem domidu01 PS: ja tez pisze na komórce, bo komp jest w naprawie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
amek265    0

A więc czekamy z niecierpliwością. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kowaliki    0
Napisano (edytowane)

domidu sory,że tak napiszę,ale dokładnie czytaj co ja piszę,ponieważ nie pisałem do ciebie lecz do xachilles. bo napisał ogarnięty chłopak,poczym mówił,żże go nie zna,więc nie wypowiadaj się bez sensu.

podanie piszę się tylko raz,a on napisał już trzy razy. jak wcześniej był odrzucone to i teraz będzie.

popatrzcie sobie na inne podania.

mogą powiedzieć,że to spam

Edytowane przez kowaliki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
amek265    0

Cóż kowaliki,

Czemu nie próbować? Nawet ,jeśli były podania inne odrzucone to co? Nie można napisać sobie jeszcze raz. Jak mówi przysłowie: ''Do trzech razy sztuka'' :)

Z poważnieniem

Amek265

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
amek265    0

Cóż kowaliki,

Czemu nie próbować? Nawet ,jeśli były podania inne odrzucone to co? Nie można napisać sobie jeszcze raz?. Jak mówi przysłowie: ''Do trzech razy sztuka'' :)

Z poważnieniem

Amek265

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kowaliki    0

mówi mówi,ale chyba pomyliły ci się serwery. mogą potraktować to jako spam.bo to jest spam. odpowiedzi od ekipy jeszcze nie ma więc raczej nowi kmodzi nie są potrzebni. tak keidys napisałswajnerw jednym podaniu. "zaglądam do podań wtedy gdy nowi kmodzi są potrzebni"

ale czekajmy.

odpowiedzi do tego tematu wzrastają coraz bardziej :D

aha,przypominam,że się nie kłócimy,ponieważ piszemy do siebie KULTURALNIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
amek265    0

No cóż. Czekajmy na decyzję Swajnera. :) Życzę miłego dnia! :)

Z poważnieniem

Amek265

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...