Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
ando09

Problem z wilkami i ocelotami

Pytanie

ando09    0

Witam to mój pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość. Mam problem z pojawiającymi się wilkami i ocelotami w każdym założonych światów w minecraft. Nie pomaga usunięcie i ponowna instalacja gry. Znacie jakieś mody lub metody usunięcia tego problemu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
ShoyGaming    3
Jest modyfikacja zwana Mo' Creatures. Dodaje ona zwierzęta ale także umożliwia nam zredukowanie ich ilości. Wystarczy 0 przy tych zwierzętach i po bólu

Ling:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Kliknij "Download" Mod wymaga ModLoadera (do niego linku nie muszę już chyba podawać)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Chormon    136

Ale jakie problemy konkretnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
ando09    0

Pojawiają się nagle za mną w ilości kilkunastu sztuk i zachowują się jak oswojone, chodzą za mną i ciągle ich przybywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
ando09    0

Widziałem kiedyś mod który modyfikował ilość pojawiających się stworzeń na mapie, tylko nie wiem jak się nazywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
ando09    0

Nikt nie wie jak rozwiązać ten problem? Najchętniej usunął bym te zwierzęta z całej gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
mati1389    2

Takie problemy mają osoby, które nie wpisały nicku w launcherze. Jeżeli masz premium to nie wiem ock, ale jak nie masz premium to wpisz nick, przestaną się respić. Wiem, bo zanim miałem premium też korzystałem z launchera pirackiego i miałem ten problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...