Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
agakon

Agakon na KModa?

Rekomendowane odpowiedzi

agakon    0

Witam Droga Administracjo!

Wiek (wymagane jest 14+): 14,5

Czy znasz jakieś pluiginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?: WorldGuard

Miałeś już kiedyś jakąś rangę/obowiązek? (bycie adminem na własnym serwerze się nie liczy): Tak, doszłam do drugiego poziomu rekrutacji jeżeli to się liczy i byłam Modem :)

Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serwerze?: 3,4h dziennie

Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?: Nie

Co powiesz o sobie?: Wiem, to porażka, ale trudno nazywam się Agata :D Lubię grać w Minecraft, słuchać muzyki i chciałabym wspomóc serwer i wywalczyć żeby gracze mieli lepsze orto, nie spamowali i nie griefowali. Jestem osobą dość ogarniętą, która nie ma problemów z ortografią i umie uspokoić w miarę ludzi.

Czy masz TeamSpeak3? (wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon): Mam ts3 i działający mikrofon ^^

Dzięki za uwagę!

agakon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
agakon    0

Ostatnim razem dostałaś się do następnego etapu,jednak w drugim nie udało ci się.

Tak ale w związku z tym to mam teraz jeszcze raz zgłaszać się na ts3 do tych komend?

Okazało się, że powiedziałam dobrze ale że z moich znajomości wynika że tego nie ogarniam. Nie chodziło mi o to chodziło mi o to, że wtedy jeszcze nie ogarniałam ts3 więc zgłaszam się ponownie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

A nam chodziło o to, by komendy znać, a nie kopiować. :) Czy nie mówiłem, że gdzieś po 7 lutym powinnaś spróbować ponownie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
agakon    0

A nam chodziło o to, by komendy znać, a nie kopiować. :) Czy nie mówiłem, że gdzieś po 7 lutym powinnaś spróbować ponownie?

Tak tylko Green mi powiedział że już mogę i nie kopiowałam później komend

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

nie zwalaj na mnie, bo nei pytałas mnie CZY JUŻ MOZESZ, tylko czy ogólnie możesz...

Po tym wybryku jestem na nie... mimo, że mój głos dużo już nie znaczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
agakon    0

nie zwalaj na mnie, bo nei pytałas mnie CZY JUŻ MOZESZ, tylko czy ogólnie możesz...

Po tym wybryku jestem na nie... mimo, że mój głos dużo już nie znaczy

Może nie zauważyłeś ale napisałam:

Napisałam ostatnio podanie i doszłam do drugiego poziomu rekrutacji czy mogę napisać kolejne bo nie przeszłam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Zamrzucam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...