agakon 0 Napisano 31 Styczeń 2013 Witam Droga Administracjo! Wiek (wymagane jest 14+): 14,5 Czy znasz jakieś pluiginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?: WorldGuard Miałeś już kiedyś jakąś rangę/obowiązek? (bycie adminem na własnym serwerze się nie liczy): Tak, doszłam do drugiego poziomu rekrutacji jeżeli to się liczy i byłam Modem :) Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serwerze?: 3,4h dziennie Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?: Nie Co powiesz o sobie?: Wiem, to porażka, ale trudno nazywam się Agata :D Lubię grać w Minecraft, słuchać muzyki i chciałabym wspomóc serwer i wywalczyć żeby gracze mieli lepsze orto, nie spamowali i nie griefowali. Jestem osobą dość ogarniętą, która nie ma problemów z ortografią i umie uspokoić w miarę ludzi. Czy masz TeamSpeak3? (wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon): Mam ts3 i działający mikrofon ^^ Dzięki za uwagę! agakon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 31 Styczeń 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Chyba mam trzecie deja vu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanzol 14 Napisano 31 Styczeń 2013 on ma 14,5 lat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agakon 0 Napisano 31 Styczeń 2013 on ma 14,5 lat ? Ona -,- I tak :)Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Chyba mam trzecie deja vu... Czyli zgłaszać się na ts3 czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandra6624 4 Napisano 31 Styczeń 2013 Ostatnim razem dostałaś się do następnego etapu,jednak w drugim nie udało ci się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agakon 0 Napisano 31 Styczeń 2013 Ostatnim razem dostałaś się do następnego etapu,jednak w drugim nie udało ci się. Tak ale w związku z tym to mam teraz jeszcze raz zgłaszać się na ts3 do tych komend? Okazało się, że powiedziałam dobrze ale że z moich znajomości wynika że tego nie ogarniam. Nie chodziło mi o to chodziło mi o to, że wtedy jeszcze nie ogarniałam ts3 więc zgłaszam się ponownie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 31 Styczeń 2013 A nam chodziło o to, by komendy znać, a nie kopiować. :) Czy nie mówiłem, że gdzieś po 7 lutym powinnaś spróbować ponownie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agakon 0 Napisano 31 Styczeń 2013 A nam chodziło o to, by komendy znać, a nie kopiować. :) Czy nie mówiłem, że gdzieś po 7 lutym powinnaś spróbować ponownie? Tak tylko Green mi powiedział że już mogę i nie kopiowałam później komend Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 31 Styczeń 2013 nie zwalaj na mnie, bo nei pytałas mnie CZY JUŻ MOZESZ, tylko czy ogólnie możesz... Po tym wybryku jestem na nie... mimo, że mój głos dużo już nie znaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agakon 0 Napisano 31 Styczeń 2013 nie zwalaj na mnie, bo nei pytałas mnie CZY JUŻ MOZESZ, tylko czy ogólnie możesz... Po tym wybryku jestem na nie... mimo, że mój głos dużo już nie znaczy Może nie zauważyłeś ale napisałam: Napisałam ostatnio podanie i doszłam do drugiego poziomu rekrutacji czy mogę napisać kolejne bo nie przeszłam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 10 Luty 2013 Zamrzucam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach