Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Tak, tak ona jest na serwerze ;)"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Tak, tak ona jest na serwerze ;)"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Nawome

Podanie o rangę :)

Rekomendowane odpowiedzi

Nawome    3

Mój nick to "Nawome"

Mam 12 lat ale myślę, że to nie przeszkadza :)

Gram od wersjii 1.7.3

Moja jedyna budowla która się udała :) :

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Tak, tak ona jest na serwerze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłeś całkiem fajne wejście, ale budowle w środku fortu czy wewnątrz murów są za małe i zwyczajnie kiepskie.

Przyznam, nie są kanciaste, ale rozmiar około 8x5? Musisz zbudować coś większego i przedstawić na tym szczegóły, estetykę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nawome    3

Zrobiłaś* :) Ale dobrze to już nieważne. Mogłabym nie robić nowego tematu ? Bo będzie "SPAM" ;) Co do budowli to nie mam wielkiego talentu do budowli wewnętrznych więc pewnie dlatego tak wyszło ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kanzol    14

No czy ja wiem.. ? Budowla 10x10 na Familiara ? :o To raczej nie jest wymagany rozmiar .

Pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...