danielex10PL 25 Napisano 18 Lipiec 2013 Wczoraj mialem swiadomy sen ze spadam z budynku :O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 19 Lipiec 2013 Wczoraj mialem swiadomy sen ze spadam z budynku :O Byłeś tylko obserwatorem a to się imho nie liczy do LD. Daj znać jak pozyskasz kontrolę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 19 Lipiec 2013 Wlasnie pozyskalem wtedy :) Rekami i nogami machalem i jezyk pokazywalem :F Spadajac robilem co chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 19 Lipiec 2013 Osobiście stosuję technikę z wyobrażaniem sobie, że latam. Jestem z niej w pełni zadowolony, ponieważ jest sprawdzona i działa. Danielexie, to że możesz ruszać nogami i rękami, nie znaczy że masz kontrolę nad snem. Kontrolę masz wtedy, gdy WIESZ że śnisz i WIESZ że możesz wyobrażać sobie różne sytuacje, które twoja podświadomość zaakceptuje (Chociaż akceptuje wszystkie...). To że się w śnie poruszasz, nie znaczy, że masz kontrolę. :* PS: Pięciomiesięczny odkop <LOL> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 19 Lipiec 2013 (edytowane) Osobiście stosuję technikę z wyobrażaniem sobie, że latam. Jestem z niej w pełni zadowolony, ponieważ jest sprawdzona i działa. Danielexie, to że możesz ruszać nogami i rękami, nie znaczy że masz kontrolę nad snem. Kontrolę masz wtedy, gdy WIESZ że śnisz i WIESZ że możesz wyobrażać sobie różne sytuacje, które twoja podświadomość zaakceptuje (Chociaż akceptuje wszystkie...). To że się w śnie poruszasz, nie znaczy, że masz kontrolę. :* Tl;dr, we śnie akceptujesz wszystko jak jest, dlatego mogą cię gwałcić fioletowe krzesła z plazmy a dla ciebie będzie to normalne. PS: Pięciomiesięczny odkop <LOL> Wut. Najciekawszym pozyskaniem kontroli imho był po prostu dialog z losowym npc (bo takie określenie ludzi we śnie mi odpowiada), padło słowo sen i ding! To była krwawa rozróba. Edytowane 19 Lipiec 2013 przez Mofixil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tiazz 0 Napisano 9 Sierpień 2013 Próbowałem, ale odpuściłem sobie po dwóch tygodniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katsumoto15 1 Napisano 22 Październik 2013 to mi się czasami śni, że normalnie z kimś gadam i później chce posłuchać co inni mówią do mnie np i niby słysze później się bardziej chcę wsłuchać i się budzę z ciekawością o czym oni gadali ; ___ ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach