Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Unusual_dwarf

Świadomie śnienie

Rekomendowane odpowiedzi

Mofixil    190

Wczoraj mialem swiadomy sen ze spadam z budynku :O

Byłeś tylko obserwatorem a to się imho nie liczy do LD.

Daj znać jak pozyskasz kontrolę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Osobiście stosuję technikę z wyobrażaniem sobie, że latam. Jestem z niej w pełni zadowolony, ponieważ jest sprawdzona i działa. Danielexie, to że możesz ruszać nogami i rękami, nie znaczy że masz kontrolę nad snem. Kontrolę masz wtedy, gdy WIESZ że śnisz i WIESZ że możesz wyobrażać sobie różne sytuacje, które twoja podświadomość zaakceptuje (Chociaż akceptuje wszystkie...). To że się w śnie poruszasz, nie znaczy, że masz kontrolę. :*

PS: Pięciomiesięczny odkop <LOL>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Osobiście stosuję technikę z wyobrażaniem sobie, że latam. Jestem z niej w pełni zadowolony, ponieważ jest sprawdzona i działa. Danielexie, to że możesz ruszać nogami i rękami, nie znaczy że masz kontrolę nad snem. Kontrolę masz wtedy, gdy WIESZ że śnisz i WIESZ że możesz wyobrażać sobie różne sytuacje, które twoja podświadomość zaakceptuje (Chociaż akceptuje wszystkie...). To że się w śnie poruszasz, nie znaczy, że masz kontrolę. :*

Tl;dr, we śnie akceptujesz wszystko jak jest, dlatego mogą cię gwałcić fioletowe krzesła z plazmy a dla ciebie będzie to normalne.

PS: Pięciomiesięczny odkop <LOL>

Wut.

Najciekawszym pozyskaniem kontroli imho był po prostu dialog z losowym npc (bo takie określenie ludzi we śnie mi odpowiada), padło słowo sen i ding!

To była krwawa rozróba.

Edytowane przez Mofixil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tiazz    0

Próbowałem, ale odpuściłem sobie po dwóch tygodniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
katsumoto15    1

to mi się czasami śni, że normalnie z kimś gadam i później chce posłuchać co inni mówią do mnie np i niby słysze później się bardziej chcę wsłuchać i się budzę z ciekawością o czym oni gadali ; ___ ;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi