Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
IISpl

Cześć

Rekomendowane odpowiedzi

IISpl    0

Cześć,
Nazywam się Dawid, lat mam już prawie 17, uczęszczam do technikum na profilu Informatycznym, mieszkam w Olsztynie. Gram w Minecrafta od Bety 1.3(ŁÓŻKA ZAWSZE SPOKO!), prowadziłem serwer przez pół roku do tej gry. Interesuję się motoryzacją, na chleb i inne wydatki idzie z web designu i programowania w php. Słucham rapu, głównie DDK RPK, TPS ZDR, Bonus RPK. Nie lubię się uczyć, oceny mam słabe(poza zawodowymi, podstawami przedsiębiorczości, matmą, fizyką i językiem angielskim) - jak w życiu się powiedzie, tak się będzie wiodło - wiadomo, jak fura, kwadratura dojdzie to trzeba będzie znaleźć pracę na stały etat - takie plany na przyszłość. Mam Xboxa, w gry mało kiedy gram, ale minecraft jest wyjątkiem, głównie używam kompa do mielenia hajsu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Witaj na forum [b]IISpl[/b] (mam nadzieje ze dobrze przepisałam nick? :D) . Miejscu, gdzie ludzie odnajdują swoje ideały i otwierają się na innych. Gdzie niepozorny temat zamienia się w wydarzenie roku a przyjaciół nietrudno sobie znaleźć. Gdzie... W sumie nie ważne, witaj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...