Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Lukasz4242

Kto pomoże z modami do minecrafta ? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Lukasz4242    0

Witam, jestem nowy, bardzo przepraszam jeśli zły dział, trzeci dzień siedze przy modach i udało mi sie dodać tylko samochód, bo cały czas albo nie widzi albo sie crashuje, bardzo bym prosił żeby ktoś zrobił mi paczke tego minecraft.jar i folderu mods już tak zrobionego żeby działało, najlepiej wersja 1.2.5 w zwyż,  bardzo bym chciał gdyby były już wgrane mody takie jak car (zwykły kwadratowy nie bwm}, zeppelin mod, trains and zeppelin mod, guns mod, i jak by sie chciało to coś jeszcze, z góry dziękuję, bardzo mi zależy, 3 dni nad tym siedziałem i nie umiem :( mam oryginał,  chce tylko minecrafta z wgranymi modami, Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mmesek    0

Każdy mod jest na inną wersje ;p 
Car i Train & Zeppelin jest na Forge 
A pozostałe na ModLoader
Powiem tyle że ML i Forge nie są ze sobą kompatybilne (nie mogą ze sobą współgrać)
Ale taka krótka instrukcja:
Forge:
Wgrywasz Forge do minecraft.jar
Wgrywasz większość modów do mods
ModLoader:
Wgrywasz ML do minecraft.jar
Większość modów wgrywasz do minecraft.jar
A jak masz to i to, to musisz wbrać spośród tych dwóch bo inaczej będziesz miał tylko Crasha ( z tego co ja wiem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mmesek    0

Tytuł brzmi "Instalacja modów na Minecraft FORGE" Więc nie ma nic z ModLoaderem, Nie wiem zbyt dokładnie więc jak coś jest inaczej to nie wiem ;p (z własnego doświadczenia wiem że te mody ze sobą koligują - próbowałem zainstalować Mod wymagający ML i mod FML = Crash... nawet przy instalatorze na skydaz jest wzmianka że ten mod jest do FML/ML i koliduje z ML/FML)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...