TheVanilax 0 Napisano 26 Styczeń 2013 Chciałabym wiedzieć ile dokładnie kosztuje pełna wersja Minecrafta. Byłabym też wdzięczna za dokładną instrukcję kupna gry, i jeżeli to jest istotne, to mój tata (który dokonuje tej transakcji) ma konto w banku BPH i nie ma konta PayPal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Atexor 424 Napisano 26 Styczeń 2013 Minecraft kosztuje dokładnie 19,95 Euro, czyli w obecnym kursie walut ok. 83,20zł. Kupuje się go bezpośrednio od strony producenta - Mojang'u, gdyż tańsze, albo nawet w takiej samej cenie Minecraft'y na allegro nie dają pewności, że konto będzie legalne, gdyż wiele oszustów sprzedaje taniej, aby ktoś się nabrał. Rejestrujesz się i logujesz na stonie minecraft.net. Wchodzisz na tą stronę: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Wybierasz premium na konto lub gift code. Mniej więcej tak to wygląda: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Polecam opcję pierwszą, bo niektórzy czasem narzekają, iż długo czekają na dotarcie gift'a. Następnie Twoim oczom ukazuje się takie okienko: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Wybierasz odpowiednią opcję - polecam przelewy24, bo sam kiedyś przez to kupowałem i wspiera wiele różnych polskich banków (ja akurat płaciłem przez ING). Przekieruje Cię do okienka z płatnością: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Wybierasz inny bank i BPH. Dalej już powinna być opcja zalogowania się do baku, czy jakoś tak. Przynajmniej ja tak miałem przy kupnie Minecraft'a, czy dotacji modyfikacji Optifine. Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Ewelina_70 Napisano 26 Styczeń 2013 Czym się rózni premium od pełnej wersji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Polakos 4 Napisano 26 Styczeń 2013 (edytowane) Niczym? To jedno i to samo, zależy jak kto to interpretuje. :) Edytowane 26 Styczeń 2013 przez Polakos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 1GMac1 4 Napisano 26 Styczeń 2013 Czym się rózni premium od pełnej wersji? Niczym, premium = pełna wersja. @topic Na allegro premium przez gift code z automata i gwarancją na kwartał masz za ok. 100zł (94,99zł). Sam kupiłem i potem czekałem czekałem z 15 - 20 minut na dojście maila z ww. giftem (a było po 22). Nie rwę włosów że przepłaciłem, ale mam gwarancję i (jak do tychczas) konto cały czas jest premium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Atexor 424 Napisano 26 Styczeń 2013 Gwarancja na kwartał... czyli akurat trzy miesiące. Nie warto, lepiej kupić raz a porządnie niż się zastanawiać, czy jutro też będzie premium... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chciałabym wiedzieć ile dokładnie kosztuje pełna wersja Minecrafta.
Byłabym też wdzięczna za dokładną instrukcję kupna gry, i jeżeli to jest istotne, to mój tata (który dokonuje tej transakcji) ma konto w banku BPH i nie ma konta PayPal.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi