Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
TheVanilax

Kupić giftcode na allegro.pl?

Pytanie

TheVanilax    0

Słyszałam, że wielu osobom wygasło premium, ale jednocześnie muszę znaleźć tanią ofertę (max 30-40 zł), bo rodzice się nie zgodzą na coś droższego ... Jestem w kropce, doradźcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Nawome    3

Przykro mi ale jeżeli chcesz kupić konto gift code na allegro będziesz musiała pogodzić się z tym, że je po jakimś czasie stracisz.. Jedyne wyjście to prosić rodziców aż wreszcie się zgodzą i zakupić legalny minecraft premium na

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
maties7    13

To już nawet lepiej grać na piracie, niż kupować na allegro i wspomagać złodziei. Po za tym większość w miarę nowych gier kosztuje od 80 zł wzwyż, więc w porównaniu do innych gier to minecraft i tak jest względnie tani.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez k-kibolowski kibol
      Witam wszystkich forumowiczów  Chciałbym wam przedstawić pewną aplikacje na androida dzięki której możecie zarabiać pieniądze i doładowywać na steam/paypala/LoL'a/Google Play/Xbox GiftCard /PSN/ GiftCard/ Itunes/ I Minecraft Giftcode  Jedynie co trzeba zrobić to trzeba ściągnąć aplikację na androida o nazwie ,,whaff'' i ściągać/testować programy / gry.
      Zeby nie było łatwo dostajemy niewielkie ilości, po kilka centów. Gdy ściągniemy aplikacje musimy się zalogować przez fb. Gdy logujemy się wyskakuje nam miejsce z polem do którego wpisujemy podany niżej kod, dzięki któremu dostaniecie od 30 centów do 2 euro
      Aplikacje pobieracie z sklepu play

kod to C072328 
    • Przez Dragonix
      Witajcie :P Sorka, że tak zakładam konto i od razu piszę posta, ale mam do oddania Giftcode do Minecrafta. Giftcode jest nowy, jeszcze nie używany. :) Dostałem go na urodziny od rodziców, a nie przepadam zbytnio za Minecraftem, stąd uznałem, że dobrze będzie oddać ten kod komuś za drobną przysługę. Nie wiem, ile kosztuje konto Premium, więc mogę negocjować cenę. Jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam na Priv.
  • Dodaj nową pozycję...