- 0
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez k-kibolowski kibol
Witam wszystkich forumowiczów Chciałbym wam przedstawić pewną aplikacje na androida dzięki której możecie zarabiać pieniądze i doładowywać na steam/paypala/LoL'a/Google Play/Xbox GiftCard /PSN/ GiftCard/ Itunes/ I Minecraft Giftcode Jedynie co trzeba zrobić to trzeba ściągnąć aplikację na androida o nazwie ,,whaff'' i ściągać/testować programy / gry.
Zeby nie było łatwo dostajemy niewielkie ilości, po kilka centów. Gdy ściągniemy aplikacje musimy się zalogować przez fb. Gdy logujemy się wyskakuje nam miejsce z polem do którego wpisujemy podany niżej kod, dzięki któremu dostaniecie od 30 centów do 2 euro
Aplikacje pobieracie z sklepu play
kod to C072328
-
Przez Dragonix
Witajcie :P Sorka, że tak zakładam konto i od razu piszę posta, ale mam do oddania Giftcode do Minecrafta. Giftcode jest nowy, jeszcze nie używany. :) Dostałem go na urodziny od rodziców, a nie przepadam zbytnio za Minecraftem, stąd uznałem, że dobrze będzie oddać ten kod komuś za drobną przysługę. Nie wiem, ile kosztuje konto Premium, więc mogę negocjować cenę. Jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam na Priv.
-
Słyszałam, że wielu osobom wygasło premium, ale jednocześnie muszę znaleźć tanią ofertę (max 30-40 zł), bo rodzice się nie zgodzą na coś droższego ... Jestem w kropce, doradźcie.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi