SkajuN 0 Napisano 26 Styczeń 2013 witam otóż od niedawna pojawił się u mnie black screen pisalem juz na tym forum ale brak odpowiedzi która by pomogła więc pisze jeszcze raz. wcześniej około 3 tygodnie temu minecraft działał normalnie aż jednego dnia pojawił się black screen i nie wiem czym on jest spowodowany jeśli znacie odpowiedz piszcze wygląda to tak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 piernik01 18 Napisano 26 Styczeń 2013 Skasuj Minecraft i ponownie go zainstaluj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 1GMac1 4 Napisano 26 Styczeń 2013 Jak nie pomoże to co szanowany kolega wyżej napisał - update javy, ew. stery grafiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 SkajuN 0 Napisano 26 Styczeń 2013 wszystkie stery java itp były juz aktualizowane kilka razy i nic nie dało. może jakieś inne pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witam otóż od niedawna pojawił się u mnie black screen pisalem juz na tym forum ale brak odpowiedzi która by pomogła więc pisze jeszcze raz.
wcześniej około 3 tygodnie temu minecraft działał normalnie aż jednego dnia pojawił się black screen i nie wiem czym on jest spowodowany
jeśli znacie odpowiedz piszcze
wygląda to tak:
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi