Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Nawome

Problem z e-mailem

Pytanie

Nawome    3

Witam, mam problem z rejestracją bo chcę kupić konto premium :).Bowiem konto Mojang muszę aktywować ale niestety nie mogę, ponieważ email aktywacyjny nie działa.Czekałam pół dnia aby przyszedł email z potwierdzeniem aktywacjii konta.Gdy wreszcie przyszedł kliknęłam w link aktywacyjny "account.mojang.com/verify" pokazał się komunikat : "Error! Your e-mail couldn't be verified at this time, we've sent a new activation e-mail.".Zaraz pod tym wyświetla się ramka z komunikatem w środku:

Attention!

Your e-mail address has not been verified. This is required to purchase Mojang games, and to redeem gift codes. Pod nim jest "guziczek" z napisem Resend verification e-mail. Proszę o pomoc ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Strrzyga    20

Z tego co zrozumiałam wysłali Ci nowy e-mail weryfikacyjny. Na jakim serwisie masz email tak swoją drogą? Bo to moze przez to ze tak długo Ci idzie wiadomość .. Być może po jakimś czasie link aktywacyjny traci ważność?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Strrzyga    20

Jak można mieć nieaktywowane konto e-mail? Przecież go się nie aktywuje.. Ona ma problem z aktywowaniem konta na Mojang, gdyż link aktywacyjny dochodzi bardzo późno i po klikniecu w aktywację wyskakuje jej okienko że nie mogą jej aktywować tego konta..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Strrzyga    20

Ja też kiedys miałam.. Najszybciej co do mnie przychodziło to spam reklamami.. Linki szły właśnie pół dnia albo wcale

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Nawome    3

Następny problem :(.Tym razem nie mogę zmienić emaila ponieważ wcześniej spróbowałam z Gmailem lecz się nie udało.Nie mogę też nowej rejestracjii na minecraft.net .. Mogę anulować wysłanie emaila z minecraft do Gmaila?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
ixhge    10

Dziękuje wam za podpowiedzi :). Pomogły mi i mogę kupić oryginałkę . Niedługo zobaczycie nie "Classic" a Pełna ;)

Proszę bardzo. To miłe, że kupiłeś grę. Ja muszę jeszcze poczekać.

Nawet słowo dziękuje, chociażby napisane sprawia, że pomoc była wystarczająca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...