Pelmal 0 Napisano 25 Styczeń 2013 (edytowane) Wiek (wymagane jest 14+): Mam 14,5 lat. Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?: Znam podstawowe komendy: ban, kick, tp, itp, a także WorldGuard I WorldEdit . Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek? (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) : Miałem rangę "Operator", opiekowałem sie serwerem pod nieobecność administratora. Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? : Na serwerze jestem w stanie przesiedziec 3 godziny w tygodniu, 5-6 w weekend. Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? : Raczej nie. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Tylko nie wiem za co. Co powiesz o sobie? : Mam na imię Maciej, lubię pomagać graczom. Staram się pisać poprawnie po polsku. Czy masz TeamSpeak3? (wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Posiadam TeamSpeak i mikrofon. Edytowane 26 Styczeń 2013 przez Pelmal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golzeb 12 Napisano 25 Styczeń 2013 Jestem na Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 10 Luty 2013 Odrzucam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach