Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
DJMeatBoy

KMod

Rekomendowane odpowiedzi

DJMeatBoy    0

czy znasz jakieś komendy? : ban |  czy miałeś już kiedyś jakąś range obowiazek? : byłem administatorem na serwerze kolegi ale serwer już nieistnieje| ile jesteś w stanie przesiedzieć na serwerze? : w tygodniu 1 godzine (mam mało czasu) w wekendy 2 godziny i wzyż |czy byłeś karany? nie| co powiesz o sobie? jestem chłopakiem który zna się na minecraft i dużo pomagam. mam małe problemy bo kolega mi czituje konto ale jestem dobrym graczem. mam skina. |czy masz teamspeak3?  mam ale niemam  mikro                                                                     bardzo lubię ten serwer  nick w grze nadziany313 :D

Edytowane przez DJMeatBoy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

wiek? a może dostosujesz się do wzoru?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

ak na razie to sobie chyba kpisz... ja bym odrzucił ze względu na brak wszystkich potrzebnych informacji i chaotycznego pisma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
amek265    0

Zdecydowanie nie. Nie posiadasz mikrofonu. Piszesz błędy ortograficzne. Mało możesz siedzieć na serwie w tyg.. Musisz się jeszcze trochę poduczyć moim zdaniem. 

Informacja Ogólna:

Moje zdanie się nie liczy ,jednak uważam ,że nie.

Z poważnieniem

amek265

Edytowane przez amek265

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DJMeatBoy    0

W tygodniu mogę więcej  posiedzieć i co do ortografii to kot mi trochę przeszkadzał .  Przy ą czasami mi się wszystko usuwa . wiek 14

Edytowane przez DJMeatBoy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Edytuj caly pierwszy post, bo jest to strasznie chaotycznie napisane + zastosuj się do wzoru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Hej, odrzucam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez TimeHunter200
      nick w grze oraz imię-TimeHunter200,Jan
      wiek-14 lat
      od jak dawna gram w sieci minecraft.pl- 1 rok
      komendy,które znam oraz funkcje serwera z,których potrafię korzystać-           World Guard
      World Edit
      PermissionsEX
      Moje wcześniejsze doświadczenie-miałem własny serwer gdzie grało parę graczy oraz byłem adminem na innym.
      liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze-do 6 godzin dziennie
      Coś o mnie- bardzo lubię grać w badmintona interesuję się  muzyką i informatyką,lubię pomagać innym,nie przeklinam
      Dodatkowe umiejętności- np. historia,jazda na rowerze
      potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej-TeamSpeak3-tak
      posiadam mikrofon i wiem jak go używać-nie i tak
      jestem karany w sieci minecraft.pl-nie
      jestem zdrowy na umyśle,nie leczę się na żadną chrobę psychiczną-jestem całkiem zdrowy 
      Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze-chętnie zmieniłbym,aby były też inne rangi możliwe do kupienia,większy las i nowa,ciekawa mapa.

• Przez DJMeatBoy
      Sory ,że trochę spamuję ale chciałbym się poprawić  co do prośby o kmoda. Wcześniej miałem chaos ortograficzny :( .                                                    Wiek 14 czy znasz jakieś komendy?    ban      czy miałeś kiedyś jakąś rangę obowiązek? tak byłem adminem na serwerze kolegi  ile jesteś w stanie przesiedzieć na serwerze? 2 - 6 godzin  czy byłeś karany w sieci minecraft.pl? raz miałem bana na 16 godzin za stawianie portalu do nethera na mapie creative  co powiesz o sobie? Jestem chłopakiem który interesuje się komputerami. Wiem o nich dużo i bardzo chciałbym być kmodem na takim serwerze jak minecraft.pl . Na pewno bym spełniał swoje obowiązki . Jestem ogranięty . czy masz tTeamSpeak3? Mam ale niemam mikro, kupię je sobie . I proszę pisać jeżeli coś jest nietak z ort to poprawię :) . Sorki troszkę za spam , że 2 raz piszę :(  .
    • Przez KoXis
      Nick: KoXi (premium account)

Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?: W skali 1/10 myślę że spokojnie mogę dać sobie 9 .Permission, Essentials, ChestShop, WorldGuard, WorldEdit, PermissionEx, LWC, CraftBook + sporo innych pluginów które są ważne przy prowadzeniu stabilnego servera .

Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?  : W Minecraft gram od Alphy więc naprawdę sporo miałem Administraworów H@ i tym podobne więc trudno mi powiedzieć ile .Miałem własną serwerownie Minecraft ( Sv, fb, sg ), która padła z powodów takich iż założyciele się nie zgadzali w paru kwestiach ^^ Ale miałem Range Admina i miałem sporo obowiązków .

Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? : 2-3  4-5  5-6 różnie w zależności jaki jest dzień tygodnia .

Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? : Nigdy chociaż grałem tu już kiedyś .

Co powiesz o sobie? : Mianowicie mam na imię Filip mieszkam w Krakowie mam 15 lat chodzę do 3 gim .Moje zainteresowania hmm na pewno sport, gram w klubie sportowym jako napastnik i całkiem dobrze mi idzie jak do tej pory  ^^ Co wniósł bym na server ? postarał bym się przynieść wraz ze swoim towarzystwem dobrą i przyjazną atmosferę .Zawsze jestem wyrozumiały i staram się zrozumieć problemy Graczy, dbam o to żeby mieli dobrze i żeby dobrze się wszystkim grało .Zawsze słynąłem z ciekawych i "fajnych" eventów którym zawsze podobały się uczestnikom  .Oczywiście jeśli bym dostał tą range spełniał bym wszystkie swoje obowiązki tak jak należy .Zapoznałem się również szczegółowo z regulaminem servera. Myślę że tyle wystarczy żebyście stwierdzili czy mnie chcecie czy nie : )

Czy masz TeamSpeak3?  : Posiadam TS3 jak i micro .

Z poważaniem  KoXi
    • Przez kr3tpl
      Witam,

A tak w chwilach rozpaczy, totalnej destrukcji, zażenowany osobnikami <13 na serverze, odważę się wznieść moją kandytaturę.

[b]Wiek[/b][i]: [/i]sqrt(529)

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b]: /sethome, /home - się liczą?? no poważniej to /ban,/kill,/permban, coś się wie, ale na temat Minecraft'a trzeba się podszkolić bardzieeeej.

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b] Wielokronie opowiązki admina serverów CS, CoD, oraz mały admin minecraft'a na uczelni (już nie ma)

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b]? : dużo, odpowiednio do jakości gry, do miłej atmosfery na kanale.

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b] : jeszcze nie.

[b]Co powiesz o sobie?[/b] : Student, informatyk, gadżeciaż, znawca systemów unix (MacOS, Linux) - chętnie pomogę jak coś z serverm nie tego będzie.

[b]Czy masz TeamSpeak3?[/b][b]: Ależ oczywiście. [/b]

ps.

Błedy błedy błedy.... popełniam ich wiele. Niestety słownik żucił mnie i zdradza z polonistką
  • Dodaj nową pozycję...