Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez TimeHunter200
nick w grze oraz imię-TimeHunter200,Jan
wiek-14 lat
od jak dawna gram w sieci minecraft.pl- 1 rok
komendy,które znam oraz funkcje serwera z,których potrafię korzystać- World Guard
World Edit
PermissionsEX
Moje wcześniejsze doświadczenie-miałem własny serwer gdzie grało parę graczy oraz byłem adminem na innym.
liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze-do 6 godzin dziennie
Coś o mnie- bardzo lubię grać w badmintona interesuję się muzyką i informatyką,lubię pomagać innym,nie przeklinam
Dodatkowe umiejętności- np. historia,jazda na rowerze
potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej-TeamSpeak3-tak
posiadam mikrofon i wiem jak go używać-nie i tak
jestem karany w sieci minecraft.pl-nie
jestem zdrowy na umyśle,nie leczę się na żadną chrobę psychiczną-jestem całkiem zdrowy
Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze-chętnie zmieniłbym,aby były też inne rangi możliwe do kupienia,większy las i nowa,ciekawa mapa.
-
Przez DJMeatBoy
Sory ,że trochę spamuję ale chciałbym się poprawić co do prośby o kmoda. Wcześniej miałem chaos ortograficzny :( . Wiek 14 czy znasz jakieś komendy? ban czy miałeś kiedyś jakąś rangę obowiązek? tak byłem adminem na serwerze kolegi ile jesteś w stanie przesiedzieć na serwerze? 2 - 6 godzin czy byłeś karany w sieci minecraft.pl? raz miałem bana na 16 godzin za stawianie portalu do nethera na mapie creative co powiesz o sobie? Jestem chłopakiem który interesuje się komputerami. Wiem o nich dużo i bardzo chciałbym być kmodem na takim serwerze jak minecraft.pl . Na pewno bym spełniał swoje obowiązki . Jestem ogranięty . czy masz tTeamSpeak3? Mam ale niemam mikro, kupię je sobie . I proszę pisać jeżeli coś jest nietak z ort to poprawię :) . Sorki troszkę za spam , że 2 raz piszę :( .
-
Przez KoXis
Nick: KoXi (premium account)
Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?: W skali 1/10 myślę że spokojnie mogę dać sobie 9 .Permission, Essentials, ChestShop, WorldGuard, WorldEdit, PermissionEx, LWC, CraftBook + sporo innych pluginów które są ważne przy prowadzeniu stabilnego servera .
Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek? : W Minecraft gram od Alphy więc naprawdę sporo miałem Administraworów H@ i tym podobne więc trudno mi powiedzieć ile .Miałem własną serwerownie Minecraft ( Sv, fb, sg ), która padła z powodów takich iż założyciele się nie zgadzali w paru kwestiach ^^ Ale miałem Range Admina i miałem sporo obowiązków .
Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? : 2-3 4-5 5-6 różnie w zależności jaki jest dzień tygodnia .
Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? : Nigdy chociaż grałem tu już kiedyś .
Co powiesz o sobie? : Mianowicie mam na imię Filip mieszkam w Krakowie mam 15 lat chodzę do 3 gim .Moje zainteresowania hmm na pewno sport, gram w klubie sportowym jako napastnik i całkiem dobrze mi idzie jak do tej pory ^^ Co wniósł bym na server ? postarał bym się przynieść wraz ze swoim towarzystwem dobrą i przyjazną atmosferę .Zawsze jestem wyrozumiały i staram się zrozumieć problemy Graczy, dbam o to żeby mieli dobrze i żeby dobrze się wszystkim grało .Zawsze słynąłem z ciekawych i "fajnych" eventów którym zawsze podobały się uczestnikom .Oczywiście jeśli bym dostał tą range spełniał bym wszystkie swoje obowiązki tak jak należy .Zapoznałem się również szczegółowo z regulaminem servera. Myślę że tyle wystarczy żebyście stwierdzili czy mnie chcecie czy nie : )
Czy masz TeamSpeak3? : Posiadam TS3 jak i micro .
Z poważaniem KoXi
-
Przez kr3tpl
Witam,
A tak w chwilach rozpaczy, totalnej destrukcji, zażenowany osobnikami <13 na serverze, odważę się wznieść moją kandytaturę.
[b]Wiek[/b][i]: [/i]sqrt(529)
[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b]: /sethome, /home - się liczą?? no poważniej to /ban,/kill,/permban, coś się wie, ale na temat Minecraft'a trzeba się podszkolić bardzieeeej.
[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b] Wielokronie opowiązki admina serverów CS, CoD, oraz mały admin minecraft'a na uczelni (już nie ma)
[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b]? : dużo, odpowiednio do jakości gry, do miłej atmosfery na kanale.
[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b] : jeszcze nie.
[b]Co powiesz o sobie?[/b] : Student, informatyk, gadżeciaż, znawca systemów unix (MacOS, Linux) - chętnie pomogę jak coś z serverm nie tego będzie.
[b]Czy masz TeamSpeak3?[/b][b]: Ależ oczywiście. [/b]
ps.
Błedy błedy błedy.... popełniam ich wiele. Niestety słownik żucił mnie i zdradza z polonistką
-