Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Boni

Żółw z niespodzianką

Rekomendowane odpowiedzi

Boni    1

W tym odcinku możecie zobaczyć wybudowanego przeze mnie żółwia, który kryje w sobie pewną niespodziankę :) MIŁEGO OGLĄDANIA! :)

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ixhge    10

Okej Boni, żółwik ładny, wybudowany na trybie gry "Przetrwanie" co jest sporym plusem. Jedynie co przeszkadza w oglądaniu Twojego materiału to "Bzzzzzzzz" (czyt. brzęczenie) jak z starych filmów od CTSG.

Ps. Tekstury jak mniemam to Faithful x64.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez StudioAlberia
      Pierwsza budowla, której zrzut wrzucam tutaj. Pozdrawiam.
    • Przez hagz
      Posiadam teren na pewnym serwerze na którym gram. Ma on wymiar 23x23, plus można coś dobudować przed czy obok bo jest on w połowie wiszący, przylega do góry. Wykonałem już podstawę z stone bricków, ale nie mam pomysłów na dalsze etapy oraz na sam rozmiar. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, filmy na youtube czy inspiracje to zapraszam do podzielenia się nimi
    • Przez EvilBadNaughty2
      UWAGA!   Jako członek grupy Cubic Architect, mam zaszyt zaprosić was na film naszej twórczości. Jest to TimeLaps (czyli budowanie w przyśpieszonym tempie). Jest to nasz pierwszy film, ale śmiało mogę powiedzieć że został stworzony na najwyższym poziomie... zresztą sami zobaczcie. Budowanie w Minecraft jest naszym hobby, robimy to dla własnej przyjemności, ale chcieli byśmy się nią z wami podzielić. Zdecydowaliśmy się na otworzenie tego typu kanału , ponieważ na Polskiej scenie YouTube jest ich mało, a w szczególności tych dobrych. Jak na razie mamy sporo pomysłów i kilka naprawdę fajnych projektów. Jednym z nich jest np. autorska mapa adventure. Zapraszam do oglądania, oraz subskrybowania kanału, gdyż filmy będą pojawiać się coraz częściej.   LINK DO FILMU >>> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
            //Przypominam o komentowaniu, lubię krytykę, ale słowa motywacji też są mile widziane 
    • Przez Kaabed
      Hiho!

Przedstawiam Wam moj bardzo stary projekt ktory spelnil juz na samym poczatu kluczowa role w zdobyciu pierwszych 200 widzow :)

Robiony BARDZO dawno temu...Mysle ze wyszlo calkiem OK, pare rzeczy bym tutaj na chwile obecna zmienil ale nie bede niszczyl "wspomnien". :P

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vmE7Nj4DDPY[/media]

Download na PMC:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

3majcie sie i do nastepnej budowli :P

• Przez Kaabed
      Czesc!
      To moj troszke stary projekt, robilem calosc sam okolo miesiaca po pare godzin dziennie i jestem nawet zadowolony z efektow...Niestety downloadu nie bedzie bo stracilem zapis co mnie zabolalo :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6HuhbK5FD-0[/media]

• Dodaj nową pozycję...