Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. gdy wziolem to do tłumacza wyszło ze coś jest z karta graficzna (?) nie ważne proszę o pomoc bo jeszcze d..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. gdy wziolem to do tłumacza wyszło ze coś jest z karta graficzna (?) nie ważne proszę o pomoc bo jeszcze d..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Marsylias

bląd

Pytanie

Marsylias    5

otóż mam problem mój komputer uległ ataku 2 trojanom i 1 szpiegowi przez co program usuwał zakażone pliki po "udanej destalinizacji" w minecraft wyskoczyło mi to

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

gdy wziolem to do tłumacza wyszło ze coś jest z karta graficzna (?) nie ważne proszę o pomoc bo jeszcze dziś chętnie zagra bym w minecrafta

@EDIT widzę że słabo widać zaraz zmienię rozdzielczość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
wodny    4

Podaj tutaj swoją kartę graficzną, jej właściwości etc. czy to jest PC czy laptop, to pomożemy. Jeśli chodzi o sam error, musisz zainstalować nowe sterowniki do karty graficznej, ze strony producenta karty i wszystko powinno wrócić do normy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Marsylias    5

wiecie co komputer gdy bawiłem się w ustawieniach zresetował się i zadziałał minecraft :P wszyscy którzy próbowali pomóc plusik :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...