Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Sahee
Witam, z góry mówię że ten dział spasował mi najbardziej więc postanowiłem tutaj napisać i się zareklamować.
Jestem szczęśliwym posiadaczem kilkudziesięciu kont premium do minecrafta (dostęp do serwerów online-mode:true).
Sprzedaję je po 6 zł sms, da się? DA SIĘ! Strona na której możecie automatycznie zakupić usługę to:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
w razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu mailowego lub też gg (na mailu siedzę ciągle).
Gdy do mnie napiszesz będziesz miał możliwość wybrania nicku z pośród wszystkich kont. Konta z mojej strony są sprzedawane jednorazowo!
Na każde konto dostaniesz 1 miesięczną gwarancję. Jeżeli twoje hasło zostanie zmienione, dostaniesz nowe konto :).
Przygotowałem dla was jednorazowy kod: "forum.minecraft.pl" który da wam jedną kopię gry :)
Zapraszam do zakupu i pozdrawiam!
-
Przez Bartios
Nie byłem tu już w sumie 2 lata, ale kit z tym, witać się nie będę bo i tak nikt mnie już nie pamięta :)
Powchodziłem sobie ostatnio na serwery, najpopularniejsze w Polsce żeby po ponad rocznej przerwie od gry zobaczyć co się zmieniło. W ''godzinach szczytu'' po 700-800 osób online co kiedyś było nie do wyobrażenia. Większość 10 letnie bachory patrząc na czat. I wszędzie, na czacie, na spawnie, i gdzie się tylko da informacja żebys kupował rangę VIP. Na każdym serwerze. Bez niej ciężko jest pograć bo sporo dzieci to kupuje i serwer jest nimi zapełniony a są wyraźnie lepsi niż zwykli gracze. Mapy jakieś przeogromne, ''kilkaset'' trybów, na czacie zero normalnych dyskusji tylko ''sojusz?'', itp. Gdzie się podział ten klimat z tych starych starych serwerów?! Jak przypomnę sobie serwery tutaj, jak grałem np. na Freebuildzie za Bety 1.8 było zupełnie inaczej, nikt niczego nie wyłudzał, administracja była zawsze obecna i pomocna, na czacie jakieś normalne rozmowy, czułeś że jesteś częścia jakiejś grupy. Dzisiaj czegoś takiego nie znajdziecie już na żadnym serwerze. Serwery w 90% to hardcore, pvp albo mini-games. A wy jakie macie zdanie na ten temat? Nie sądzicie że Minecraft powoli gnije?
-
Przez erwin1996pl
Nie wiem w czym jest problem. Mogą wejść tylko za zgodą admina a ja nie wiem jak im pozwolić. Jest na to jakaś komenda?
-
Przez Asantas
[video=youtube;OqCRAG_7AwA]
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
[/video]
Zapraszamy do udziału w konkursie!
Do wygrania GIFT CODE, a za drugie miejsce możliwość zagrania z nami w następnym Let's Play'u!
Wyniki ogłosimy w sobotę.
Aby wziąć udział wystarczy:
1. Zasubskrybować nasz kanał
2. Dać łapkę w górę
3. Zostawić komentarz "Biorę udział"
Wylosujemy szczęśliwe 2 numerki, życzymy powodzenia! [KONKURS] Minecraft z okazji 20widzów! Gift Code!
-