Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KakssPL

Odwołanie do perma

Rekomendowane odpowiedzi

KakssPL    0

Witam dostałem właśnie przed chwilą perma za "reklamę", od sandiego, a to w rzeczywistości była przypadkowa sytłacja. Streszczam:

Widzę, że w grze jest sandi i uderza mi do głowy, że mogłem go widzieć na innym serwerze. Pytam się go o to, i używam skrótu, by nie wyszło na reklamę. Sandi odpowiada, że nie zna skrótu, więc rozwijam go dla niego. Chwilę później ban. Wiem, że mogłem napisać /msg (ale niestety często najpierw robię, potem myślę) ale to trochę nie fair. Inną sprawą jest to, że ok tydzień temu dwoje graczy (nie pamiętam nicków) miało podobną konwersację i nie zostali ukarani. Tak sobie myślę, że jak mogę reklamować serwer na którym nie gram, bo zszedł na psy? To tyle z mojej strony i mam nadzieję o pozytywne rozpatrzenie odwołania, bo lubię ten serwer i nie mam w co grać bez niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43

od sandi* to dziewczyna.

Cd samej sytuacji to unban jak dla mnie może zostać dany ale to już zależy od tego co powie sandi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Sahee
      Witam, z góry mówię że ten dział spasował mi najbardziej więc postanowiłem tutaj napisać i się zareklamować.

Jestem szczęśliwym posiadaczem kilkudziesięciu kont premium do minecrafta (dostęp do serwerów online-mode:true).
      Sprzedaję je po 6 zł sms, da się? DA SIĘ! Strona na której możecie automatycznie zakupić usługę to:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      w razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu mailowego lub też gg (na mailu siedzę ciągle).
      Gdy do mnie napiszesz będziesz miał możliwość wybrania nicku z pośród wszystkich kont. Konta z mojej strony są sprzedawane jednorazowo!
      Na każde konto dostaniesz 1 miesięczną gwarancję. Jeżeli twoje hasło zostanie zmienione, dostaniesz nowe konto :).

Przygotowałem dla was jednorazowy kod: "forum.minecraft.pl" który da wam jedną kopię gry :)

Zapraszam do zakupu i pozdrawiam!
    • Przez Bartios
      Nie byłem tu już w sumie 2 lata, ale kit z tym, witać się nie będę bo i tak nikt mnie już nie pamięta :)
      Powchodziłem sobie ostatnio na serwery, najpopularniejsze w Polsce żeby po ponad rocznej przerwie od gry zobaczyć co się zmieniło. W ''godzinach szczytu'' po 700-800 osób online co kiedyś było nie do wyobrażenia. Większość 10 letnie bachory patrząc na czat. I wszędzie, na czacie, na spawnie, i gdzie się tylko da informacja żebys kupował rangę VIP. Na każdym serwerze. Bez niej ciężko jest pograć bo sporo dzieci to kupuje i serwer jest nimi zapełniony a są wyraźnie lepsi niż zwykli gracze. Mapy jakieś przeogromne, ''kilkaset'' trybów, na czacie zero normalnych dyskusji tylko ''sojusz?'', itp. Gdzie się podział ten klimat z tych starych starych serwerów?! Jak przypomnę sobie serwery tutaj, jak grałem np. na Freebuildzie za Bety 1.8 było zupełnie inaczej, nikt niczego nie wyłudzał, administracja była zawsze obecna i pomocna, na czacie jakieś normalne rozmowy, czułeś że jesteś częścia jakiejś grupy. Dzisiaj czegoś takiego nie znajdziecie już na żadnym serwerze. Serwery w 90% to hardcore, pvp albo mini-games. A wy jakie macie zdanie na ten temat? Nie sądzicie że Minecraft powoli gnije? 
    • Przez erwin1996pl
      Nie wiem w czym jest problem. Mogą wejść tylko za zgodą admina a ja nie wiem jak im pozwolić. Jest na to jakaś komenda?
    • Przez Asantas
      [video=youtube;OqCRAG_7AwA]
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      [/video]

Zapraszamy do udziału w konkursie!
      Do wygrania GIFT CODE, a za drugie miejsce możliwość zagrania z nami w następnym Let's Play'u!
      Wyniki ogłosimy w sobotę.

Aby wziąć udział wystarczy:
      1. Zasubskrybować nasz kanał
      2. Dać łapkę w górę
      3. Zostawić komentarz "Biorę udział"

Wylosujemy szczęśliwe 2 numerki, życzymy powodzenia! [KONKURS] Minecraft z okazji 20widzów! Gift Code!
  • Dodaj nową pozycję...