agakon 0 Napisano 24 Styczeń 2013 Witam Droga Administracjo! Wiek: 14,5 Czy znasz jakieś pluiginy/komendy: WordGuard Miałeś już kiedyś jakąś rangę/ obowiązek?: Tak, najpierw KidModa, a później awansowałam na Moda Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serwie?: Dziennie około 3h Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?: Nie Co powiesz o sobie?: O matko! Nazywam się Agata sądzę, że jestem rozsądna, odpowiedzialna i dość ogarnięta. Chciałabym wspomóc Administracje i zostać KModem. Znam komendy na 99% Lubię grać na serwie minecraft.pl i lubię uspokajać ludzi. Czy masz TeamSpeak3?: Tak, mikrofon też Dziękuję za uwagę! agakon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golzeb 12 Napisano 24 Styczeń 2013 Nie jestem na Tak ,ale nie jestem też na Nie. Zobaczymy co powie ktoś inny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naomi0108 0 Napisano 24 Styczeń 2013 Jestem na Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 24 Styczeń 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 25 Styczeń 2013 Zdajesz sobie sprawę, że dostałaś się do dalszej części rekrutacji? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agakon 0 Napisano 25 Styczeń 2013 Zdajesz sobie sprawę, że dostałaś się do dalszej części rekrutacji? :) Tak , ale to co mam teraz zrobić kolejne podanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 25 Styczeń 2013 Tak , ale to co mam teraz zrobić kolejne podanie? A co Clemens napisał w tamtym podaniu? Cytuję: "Zapraszam do dalszej części rekrutacji, szukaj na TS mnie, albo swajnera." Ale zgłoś się lepiej do Clemensa, bo jak zgłosisz się do mnie, to i tak wyślę Cię do Clemensa. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 26 Styczeń 2013 Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 26 Styczeń 2013 Ok, niestety okazało się, że drugi etap rekrutacji nie poszedł po myśli pani agakon. Tzn. nie nadaje się na kidmoda. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach