Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Strrzyga

Ohayou.

Rekomendowane odpowiedzi

Strrzyga    20

[b]Ewelina_70[/b] ej miło usłyszeć że w moim wątku jest miło x3

[b]kojonek1464[/b] mnie nie pytaj, przypadkiem wyszło. Jak widać jest co obgadywać ;p Nie musisz przecież tego wszystkiego od razu czytać ;)

[b]Atexor[/b] że w Hydeparku wyłączone jest naliczanie postów to wiem, jak na każdym forum. A o "Przywitaj się" nie pomyślałam, no widzisz ;)

Planowałam iść do ogólniaka. W sumie takiego najlepszego liceum w mieście. Ale potem rodzice przedstawili mi propozycję pójścia do szkoły plastycznej. To tak jakbym poszła do ogólniaka na humanistyczne (plastyk idzie rozszerzony programem języka polskiego) ale z dodatkowymi zajęciami plastycznymi. A kiedy zaczęłam się zastanawiać nad tym "najlepszym liceum" tam gdzie mieszkam.. Uznałam że to nie ma sensu.. Nie jestem jakaś wybitna z ocen, średnia 4 coś, poza tym nie lubię sie uczyć. A tam nieźle grzeją. Wszyscy chodzą na korki z większości przedmiotów bo podobno trudno tam o jakas lepsza ocene bez tego, a jak nauczyciel sie uweźmie to już wogóle.. Nie sądzę żebym chciała chodzić do takiej szkoły, mimo że kiedyś bardzo chciałam. Poza tym tą moją "wymarzoną szkołę" kończy się z tytułem plastyka i myślę, że to choć troche pomaga znaleźć pracę w swoim zawodzie. Niestety ten szanowny tytuł praktycznie wyklucza mnie ze studiów na ASP , gdyż niechętnie przyjmują osoby po szkołach plastycznych. szkoda ;P

Tak, tez nienawidzę jak idzie ktoś przede mną i pali fajkę. Albo nawet w kościele czy w jakimś większym zbiorowisku. Nawet w sklepie jak obok kogoś stoję. Czy tak wielkim problemem byłoby umycie się rano po porannym papierosie i wyperfumowanie ubrań? Oczywiście ze to problem. A ja biedna szukam miejsca gdzie mam czym oddychać. To samo tyczy się zapachu alkoholu. Może jestem na punkcie tych zapachów przewrażliwiona, ale czesto czuje je wyraźnie, gdy inni tylko po dokładnym skupieniu się na woni...

Można tak powiedzieć, ze dziewczyna to nie człowiek. A przynajmniej niektóre. Przyznałbyś tytuł homo sapiens stojącej obok pustej , wymalowanej barbie z napompowanymi piersiami? Bo ja nie...

Świetny kabaret :D Można powiedzieć że mam takie pudełko nicości, które uaktywnia się samo, bez mojej woli. Ewentualnie w połowie. Najczęściej działa w momencie, kiedy tańczę  Wyłączam się calkowicie i nie ma całego świata, nie ma ludzi na publiczności  nie ma mojego pokoju , nie ma nic. Jest nicość :D Czasem zdarza mi się np całkowicie wyłączyć mózg podczas jakiejś czynności. Budzę się minute później z tego transu i zastanawiam sie co się stało. Moge też nie myśleć o niczym. Ale łatwo mnie z tego wytrącić.

imejl poszedł ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Myślę, że ogólniak to będzie najlepsze miejsce, jeśli planujesz studia inne niż ASP. W ogólniakach jest zawsze najlepszy poziom nauczania pod kątem matury i przygotowania na studia, a skoro w Twoim mieście jest elitarna szkoła, to tym bardziej skorzystaj!

U mnie w mieście i okolicy jest dużo różnych szkół, w tym jedna elitarna, do której mam zaszczyt uczęszczać. Powiem tyle - jest bardzo trudno, dużo nauki i na początku ciągnąłem na korkach z chemii, aby ją zrozumieć (mimo, iż nie mam jej rozszerzonej - nauczycielka WYJĄTKOWO charakterystyczna i jedyna w swoim rodzaju. Może kiedyś o niej opowiem :)), a potem z matematyki gdy zaczęły się naprawdę skomplikowane rzeczy :P.

Myślę, że po zdobyciu tytułu plastyka, czy jakoś tak łatwiej znaleźć pracę w danym zawodzie niż bez niego. Co do ASP - nie wiem jak jest tam z rekrutacją, jednakże tam chyba zwracają uwagę na maturę, a ją lepiej zawsze mieć zdaną bardzo dobrze.

Chciałem tu zacytować pewne zdanie o nauce pewnego filozofa starożytnego, ale zapomniałem go. Chodzi o to, że nauka jest potęgą i siłą i nigdy nie należy się poddawać, bo to co się nauczy, to jego i nikt mu tego nie odbierze (chyba, że sam zapomni, zakuć zdać zapomnieć :P).

Nie rozumiem jednego. Od kiedy przedmiotom, typu plastik i silikon można nadawać tytuły jak homo sapiens sapiens? Przecież to nawet ładne nie jest, aby temu nadawać jakieś rangi, które i tak powinno się nadawać ludziom.

Serio masz pudełko nicości :O? Łaaaał. Zadziwiasz mnie. A myślałem, że ta teoria jest prawdziwa, że dziewczyny go nie mają. Kłamiesz :P!

Ja czasem nieświadomie włączę swoje pudełko i także nie wiem, co było wokół. Teraz nie wiem, czy mi się to śniło, czy wymyśliłem nieświadomie na poczekaniu, czy tak było, ale chyba raz w kościele miałem pudełko nicości na od ewangelii do końca kazania, kiedy trzeba było wstać :P

pees, brakuje mi tu naszych peesów :D

A mejla zaraz sprawdzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Boje się iść do tej szkoły, głownie dlatego że sądzę iż mogę sobie nie poradzić. :c

Co do ASP - koleżanka, która też w tym roku będzie składać papiery do plastyka ma znajomą, której nie chcieli przyjąć na ASP właśnie przez to, że skończyła szkołę plastyczną. Trwają w poglądzie, że osoby po takiej edukacji mają wyryte w mózgu zasady i techniki  i zero wolnego myślenia i własnego stylu . :x

Zakuć, zdać, zapomnieć - u mnie wygląda to tak - pomyśleć o zakuciu, pójść spać,zdać :D Nie no czasem się uczę. Ale strasznie ciężko przychodzi mi się do tego zabrać. Nienawidzę tego robić. A zazwyczaj to czego się nauczę od razu po sprawdzianie zapominam. Inaczej z rzeczami, które zapamiętam z niektórych lekcji, gdzie nauczycielka podpowie jak łatwo coś zapamiętać. Np. data założenia Rzymu. Pamiętam do tej pory :D "Na siedmiu górach piętrzy się Rzym" - 753 r p.n.e. ;>

Jak to nie można nadawać takim rzeczom nazwy? To znaczy że jak mam pluszaka to nie mogę go nazwać Mateusz z Rivii bo nie jest człowiekiem? :C

Nie wiem, moze mam ale słabo rozwinięte :D W kościele to oczywiście ze łatwo się wyłączyć na kazaniu, chociaż ja zwykle wtedy rozmyślam nad wieloma rzeczami, coby z czasem nie przysnąć .. xD To że mam to pudełeczko wynika może z tego, iż w latach mojej młodej młodości chciałam zostać chłopakiem i mój mózg zaczynał się do tego przyzwyczajać? : o

Ps... Nie wie co tu napisać, ale masz, zebyś się cieszył :) A! Dzięki, że mój temat stał się "gorący" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Proszę bardzo! Nadmiar mojej osoby wywołuje wkurzanie się bez powodu - może i jestem miła i fajna ale też wkurzająca :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ixhge    10
Ho ho ho! Tyle moge rzec po zobaczeniu Twojego tematu. Wg. moich przemyslen, to czytasz wrecz wspaniale tytuly. Wiedzmin, Harry Potter, inne wynalazki. W pewnym sensie opisujesz mnie, tylko trzeba zmienic 30% powitania. I jeszcze jedno. Witam na forum! Mam nadzieje, ze bedziesz tak samo pisac rowniez w innych postach. Wszelakie błędy są wynikiem korzystania z mojego Samsunga Galaxy 551 przez Tapatalk w wersji drugiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Tak samo to znaczy..? Bo nie rozumiem do czego miałoby się to odnieść ;)

Gdyby tak się przyjrzeć to jestem podobna do wielu mężczyzn z zainteresowań i takich tam.. XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

nie, opisywałam siebie ;)

Tak samo to znaczy..? Bo nie rozumiem do czego miałoby się to odnieść ;)

Gdyby tak się przyjrzeć to jestem podobna do wielu mężczyzn z zainteresowań i takich tam.. XD

nie, opisywałam siebie  ;) nie martw się ja tez. Dziewczyny zartują sobie,ze jak jest WDZWR dla dziewczyn to one mówią, ze mnie tu nie powinno być, bo jestem "chłopakiem"*  ;)

*Oczywiście z myślenia i zachowania np. nie "focham się", Interesuję się grami, co w mojej klasie wśród dziewczyn jest znikomym tematem do rozmów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ixhge    10

Jak dla mnie, to masz wielki plus za to, że nie chowasz się. Co prawda ja nie umiem pisać w takich ilościach, a wszystko przez nasze kochane nauczycielki do języka polskiego, które zamiast chwalić za ilość oraz za jakość, wolą tylko to drugie.

Ohayo, czy tam Ohayou to raczej z mojej wiedzy pochodzi z języka japońskiego. Czyli prawdopodobnie lubisz Japonię. W sumie to dobry kraj, ale obecnie, bo te walki klanów o tytuł Szonguna, wojny mongolskie, zażarta wiara w cesarza itp.

A odnośnie "tak samo w innych postach", Miałem na myśli, że w takiej samej ilości.

Przy okazji wyszła całkiem niezła rozmowa powitalna, co bardzo rzadko się zdarza. Chyba to dzięki Atexor'owi masz już sporą popularność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Jak dla mnie, to masz wielki plus za to, że nie chowasz się

Nie chowam się w sensie jestem otwarta czy jak?

Ja w sumie.. Zawsze lubiłam pisać, opowiadania, wiersze, historyjki itp. Co do nauczycielek - tak w sumie powinno być.. Patrząc na kryteria egzaminacyjne możesz napisać długie opowiadanie, ale jeśli nie trzyma sie tematu, nie uwzględniłeś wszystkiego w praczy lub masz więcej niż 2 orty i językowe czy interpunkcyjne to stracisz dużo punktów.. Ja właśnie się wyłożyłam na próbnym w taki sposób, długa rozprawka, na temat, ale 2 jezykowe i interpunkcyjne i jakiegoś punktu nie uwzględniłam w pracy oraz o jeden przykład za mało podałam.  :c

Tak, to z japońskiego. Uwielbiam ten kraj i ogólnie.. Ale nie interesowałam się jego przeszłą historią zbytnio, bardziej interesują mnie czasy obecne ;)

No dużo można sie z tego tematu o mnie dowiedzieć, o ile komukolwiek chciałoby się to czytać. Atexor to dobry manipulant i wyciąga ze mnie wszystko co tylko chce wiedzieć :D

Właśnie głównie dzięki niemu taki fejm tutaj, fajny z niego gość tak ogólnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

A ja? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ixhge    10

Ach te zagadki oraz pytania. Atexor to naprawdę dobry gość i świetnie, że ma status moderatora. A to, że się nie chowasz to właśnie, że jesteś otwarta.

A teraz przepraszam, muszę walnąć klawiaturę w ścianę, aby mieć pretekst to kupna nowej ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Też wydajesz się być fajna, harcerstwo w dodatku daje Ci +10 do fajności :D

[b[ixhge[/b] pożyczę Ci moich braci. Przecięli mi kabel od klawiatury prowadnicą od szuflady biurka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Witajcie!

Dość długo nie odpisywałem, więc wybaczcie, ale jakoś zabiegany jestem i nie miałem szczerze mówiąc czasu i ochoty na odpisaniu tu, bo jak widać każdy tutaj mój post jest dość długi, a to trwa napisanie takiego "eseju" :)

Ogólnie to ja także nienawidzę się uczyć, wiem że muszę, ale rzadko to robię, czasem się mocno do czegoś przyłożę, ale ostatnio to tylko trochę lub wcale i nad tym właśnie ubolewam, że tak mnie pożera lenistwo, tym bardziej że do matury jeszcze jakoś 90 dni. Pamiętam, jak w pierwszej klasie, podczas pierwszego semestru w liceum ryłem, kułem, uczyłem się na potęgę jak nigdy w życiu łącznie. To był dla mnie bardzo potworny czas i wyciskałem z siebie ósme poty, aby na głupią trójkę, na szczęście już nie muszę tego aż tak robić, ale jak robiłbym to pewnie średnia o 3 oceny wyżej :). Za dużo wtedy sił zużyłem i teraz się nie chce, heh... Nie, no. Muszę się zabrać do roboty.

Z tym nadawaniem przedmiotom nazw chodziło raczej o taką małą ironię (co autor miał na myśli!), że jak można pustaka nazywać człowiekiem :P.

Ja w dzieciństwie, ani teraz jakoś nie rozmyślałem nad byciem dziewczyną (o zgrozo!), ale podobno (mimo, że tego nie pamiętam) moja starsza siostra ubierała mnie w sukienki :I

Z tymi siedmioma pagórkami Rzymu to dla mnie chyba jedyna obecnie data z historii, którą się nauczyłem i pamiętam do teraz. Jeszcze pamiętam trochę o bitwie pod Wizną, ale to nie ze względu na szkołę, ale na wręcz epicką piosenkę zespołu Sabaton - 40-1. Polecam! Słowa smutne dość, ale dodające odwagi i fajne. Dość dziwne, bo nie gustuję racze w takim typie muzyki, ale jak wspomniałem, z każdego typu mam taki "smaczek".

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Odnośnie szkoły - szkoda, że tak to wyszło  z tym ASP. Żyjemy niestety w takim, a nie innym państwie. Patriotą mógłbym nazwać siebie tylko ze względu na bogatą i barwną historię (patrz wyżej), ale to co obecnie się dzieje (Afery, premie dla rządu itp.) sprawia iż nie czuję żadnego przywiązania bycia Polakiem... Ale wracając do tematu - myślę, że jeżeli chcesz iść na studia ASP to powinnaś wybrać jednak ogólniak, tym bardziej że skoro mówisz iż jest dobry, to tym bardziej! Poza tym, pokazałabyś może jakieś swoje rysunki :)?

Wychowanie do życia w rodzinie... ja szedłem i idę nadal starym systemem nauczania i taki przedmiot miałem tylko w podstawówce i z tego praktycznei nic nie pamiętam, nawet nauczyciela/nauczycielkę.

Teraz tak niestandardowo w środku P.S.

P.S. Nie ma za co, to Ty spowodowałaś, że miło mi się z Tobą rozmawia. Większość ludzi w Przywitaj się mówi raptem "Cześć jestem xx, lubię Minecraft. Bywajcie!" czy coś w ten deseń i tu się kończy ich obecność na forum... niestety. Twoje przywitanie mi się bardzo spodobało, tym bardziej że zauważyłem iż lubisz wiele rzeczy takich jak ja... no może poza podejściem do życia i j. polskim :D

"Atexor to dobry manipulant". Heh, dobre. Raz podczas rozmowy z rodziną wyszło coś na temat zakupów, jakiejś bezużytecznej rzeczy z TV czy co i się nakręciłem i gadałem w stylu gościa od Mango i rodzina stwierdziła, że się tam nadaję. Chyba coś jest na rzeczy :)

A, i bym zapomniał. Powinienem to napisać na początku, ale wyszło jak wyszło, a poprawiać na siłę nie mam ochotę, tylko piszę jak myślę :)
Bardzo dziękuję za miłe słowa, gdzie określiliście mnie jako fajnego, dobrego gościa. Może to dla was tylko słowa, czy zwykłe zdanie, ale dla mnie to naprawdę wiele znaczy, mimo iż o sobie mam zupełnie odwrotnie zdanie. Ixhge - dziękuję. Strrzyga - Arigato, albo raczej Domo arigato :)

Pozdrawiam :)

P.S.2. Jako, że umieściłaś tu swoje zdjęcie, to myślę, że także podzielę się swoim, które dość dawno dałem już tutaj na forum.

oi46.tinypic.com/2cqxxyw.jpg

Trochę się zmieniłem z wyglądu, nieznacznie, ale jednak (zbrzydniałem jeszcze bardziej :P).

Może kiedyś zrobię jakąś świeżą "słit focię" i umieszczę się na forum bez okularków, które miałem raptem na wakacjach, bo na co dzień nie używam.

Pozdrawiam znowu bo co dwa razy to nie raz:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

A co ty (Atex) myślisz o mnie :p Bo jak już wspominałam mój optymizm wygasa przez moją "kochaną" klasę :/

A co do twojego wyglądu to fajnie - ja wyglądam gorzej :/

Edytowane przez Ewelina_70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Witaj z powrotem, Atex! Miło Cie znów widzieć w skromnych progach mego wątku. :)

Wybaczam Ci tą nieobecność, wiem że życie moderatora forum czasem ciężkie jest (ah, moderatorem być..)

Ja sie przyzwyczajam do nieuczenia się powoli.. Obawiam się przez to, że tak mi zostanie i ledwo będę ciągnąć :x Ty do matury 90 dni, a ja do gimnazjalnego też jakoś podobnie, a książki leżą nieruszone..  Wiem że to nie to samo, ale każdy punkt dla mnie się liczy. A co do matury - co sądzisz o wprowadzeniu obowiązkowej z religii? XD

Średnia ? Mam 4.3... Na szczęście dojdzie mi jakieś pięć szóstek z takich lekcji jak muzyka, plastyka,technika,artystyczne i może informatyka. Może wyciągnę się na ten pasek ;p

Tak, wiem że chodziło o ironię ;3 Tak samo ja odpowiedziałam w takim żartobliwym tonie, ale... Niestety, pustaki mają swoje imiona.. Bo jakby tak zawołać "pustak!" albo "plastik!" to przyleciałby wszystkie na raz, wszystkie podobne i szukaj tej, którą chciałeś zawołać.

Huhehuehue mnie to tam mama ubierała w sukienki.. Takie brzydkie i chyba przez to do tej pory mam cos takiego że niechętnie je zakładam chociaż lubię niektóre :>

Taak, znam Sabaton :D Chociaż jedyną ich piosenką, którą kojarzę, to "Uprising" .. Czasem cos innego ich zdarzy się posłuchać ale tytuły wypadają z głowy.

Tak czy siak - papiery pewnie tam składać będę. Jak sie nie uda, to może coś właśnie związanego z humanizmem? Może spytam się koleżanki mojej mamy, z którą pracuje, jakie studia kończyła. Bo to ona podpowiedziała moim rodzicom szkołę plastyczną, sama tam chodziła, a w tym momencie projektuje meble ;) 

Takim drugim marzeniem o pracy, zaraz po reklamie wizualnej, jest zostanie copywriterem czy kimś z tym związanym ;)

(skąd Ci się ten wątek o WDŻWR wziął? o.o)

PS. w środku,bo tak :D : Widzisz, tak jak pisałam, lubię się wyróżniać :) Widzisz, ludzie z neta często mają coś ze sobą wspólnego :D

A dlaczego by nie spróbować szczęścia w pracy jako prezenter? Zawsze jakieś ciekawe doswiadczenie! :D

Nie ma za co, piszę to, co o Tobie myślę :D A myślę, że mimo tego iż znam Cię krótko, że jesteś fajny człowiek ;3

Co do PS 2 - może by tak zrobić temat na hydeparku , gdzie każdy mógłby wrzucać swoje zdjęcia? :> Tak wgl. nie jesteś "be" jak to wspominałeś w pierwszym swoim poście tutaj. Ale wyglądasz na starszego o pare lat :D

Wybaczcie , że to zrobię, ale muszę się pochwalić moją wczorajszą słitką (niestety nie w lustrze) bo mi sie podoba :D

[b]Ewelina_70[/b] też tutaj swoje wstaw, jak wszyscy to wszyscy! :>

Co do rysunków - na razie mogę wam w sumie pokazać takie małe nic, co wstawiałam na fb..

to rysowałam na szybko, w paincie, jakieś 5 czy 10 minut , zaraz po tym jak podłączyłam po raz pierwszy tablet <3

to akurat bylejakie, bo rysowane myszką w paincie XD i z nudów, wiec sie nie przykładałam za bardzo

a to robie już chyba pół roku i zabrać sie za skończenie nie mogę.. Farbami na płótnie . Kto zgadnie co to jest - wygrywa wiadro internetu! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Kiedyś z tego tematu powstanie film...

(...)

W każdym razie, witaj na naszym wspaniałym forum, gdzie spełniają się marzenia... rzenia... enia... nia... a...

A tak naprawdę, można tu poznać wielu "ciekawych", a nawet "interesujących" ludzi. Wiele przyjaźni zostało zawartych, naprawdę... <--- to nie jest sarkazm

Można tu spotkać ludzi o podobnych zainteresowaniach, tych samych hobby, identycznych twarzach... <--- ostatnia część tego zdania jest prawdą, ale czy napewno? (klonowanie jest możliwe)

Jak rozpoczynałem swoją przygodę w tej sieci, to przez pierwszy miesiąc nie miałem pojęcia, że forum w ogóle istnieje, nawet o stronie nie wiedziałem... Ale teraz, nie żałuję tego, że ktoś nakazał mi założyć tu konto. Tak oto moja przygoda się rozpoczęła... oczęła... ęła... ła... a...

Ale dosyć o mnie, porozmawiajmy o Jezusie... 

(...)

A tak na serio, naprawdę miło jest widzieć zawieranie przyjaźni na żywo, bo takie coś właśnie tu występuje. To nie jest zwykła rozmowa, to nawiązywanie kontaktu. A od tego właśnie jest forum. 

Więc, powiem to jeszcze raz, Witaj na naszym forum, gdzie wiele ludzi poznało się i znienawidziło... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

EDIT: daję na górze, ze względu na moje zdziwienie. Post zacząłem jeszcze pisać przed swajnerem i jak widać po dacie umieszczenia mojego i jego postu, to pisałem to aż 19 minut :O. O rany!

Swajner, a dzisiaj szukałeś już jakieś drzwi do pukania w nie aby porozmawiać w sprawach religijnych :P?

A na serio, co paliłeś dzisiaj? Nie no dobra, żart taki... ale co paliłeś?

Witaj!

Życie ogólnie jest ciężkie, bycie moderatorem to najmniejsze „piwo” :p

Gimnazjalny nie jest taki zły, no ale pouczyć też się trzeba. JA tylko trochę ćwiczyłem do niego i obawiam się, że do matury także :S

Na gimnazjalnym denerwowało mnie tylko nagłośnienie sali, bo pisałem w sali judo i to jeszcze niestety z j. niemieckiego, gdyż nie mogłem z angielskiego. W drugiej klasie dowiedziałem się, że zapisałem się do klasy jednojęzycznej z DODATKOWYM angielskim, nie dwujęzycznej. O dziwo, gdybym chodził do szkoły prywatnej (płatnego gimnazjum) to miałbym wybór, a tak nie miałem i zdałem raptem na ok. 35/50 z tego przedmiotu pkt.

Heh, czyli jednak zrozumiałaś, co miałem na myśli. Wiedziałaś co autor miał na myśli, a autor nie wiedział co czytelnik :p. 1:0 dla Ciebie.

A może jednak matematyka :)? Zobacz może spis rodzajów klas w tym liceum, jak nie będzie nic z fizyką, a będzie matematyka to czemu nie :D? Trudny, ale i fajny oraz logiczny przedmiot.

WDŻWR -

Prezenter? Nie wiem :p. Akurat wiem, że to nie dla mnie, bo ja... nie lubię zbytnio (lekko ujmując) publicznych wystąpień.

Dzięki wielkie na opinię. Dziwne, ludzie których poznałem w internecie zawsze potrafią podbudować na duchu i sprawić uśmiech na twarzy, a tych których spotykam w prawdziwym życiu tylko przykrość i zawód. Ehhh... To ja już wolę wirtualny świat, np. w Sword Art Online (fajne, krótkie anime - polecam :). Połączenie gier komputerowych MMORPG (dosłownie!), shounen i potem dużego wątku romantycznego. Czekam na następną serię :)

Temat w Hydepark'u już był, ale mało kto się odważył wstawić swoje zdjęcie :p.

Bardzo ładne zdjęcie. Masz "przeszywające", albo raczej sympatyczne spojrzenie. Fajne także misie. Jeśli mam być szczery, to jak byłem razem też miałem całkiem pokaźną gromadkę, nazywałem je "micimankami" lub "przytulankami". Do teraz pamiętam, że w łóżko spałem z 8 położonymi obok siebie i przestrzeń dla mnie to ok. 40cm było :D.

Ewelina! Właśnie. Jak wszyscy to wszyscy :p

Rysunki. Ja nigdy nie miałem talentu do rysowania, jak do wszystkiego :p... niestety, siostra za to bardzo ładnie potrafi malować i rysować - szczęściara jedna.

Trochę się bawiłem w gimpie, czy PS jak drobne retusze, np. starych zdjęć, czy sygnatury, ale także nie do końca mi wychodziły. Z rysunkami miałem taki krótki okres - może 3 miesiące, gdzie drukowałem sobie konturowy rysunek i go kolorowałem, lub spoglądając na gotowiec, starałem się przerysować odwzorowując wszystko -  coś ala artysta robiący portret komuś pozującemu.

Twój pierwszy rysunek podobałby mi się, gdyby nie ten papieros w dłoni :D

Drugi, co to za ręce :D?

To trzecie... chyba gdzieś to już widziałem, taki mur z bramą. Zamek jakiś? Nie... nie przypomnę sobie, ale coś podobnego na pewno widziałem.

Z jedynych rzeczy jakie stworzyłem, to w miarę (ale trochę) to podoba mi się mój zamek co budowałem na serwerze Aliquam z naszej sieci. Obecnie... albo raczej jakiś czas temu zabrałem się za większy projekt, ale z braku czasu i weny twórczej "uśpiłem" go :p

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Obiecałem na SB, że wstawię legitymacyjne. Dorzucę jeszcze dwa, w tym staro-dowodowe (tymczasowy, ale jeszcze ważny). Sorka za słabą jakość zdjęć.

(:D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

to trzecie śmieszniejsze :D

Edytowane przez Ewelina_70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Ha-ha. Bardzo śmieszne :D. Myślałem, że to drugie potworniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swoją twarz wstawiłem już w avatarze, mniej więcej podobnie wyszedłem na legitymacyjnym.

Ten temat też jest do powitania, więc witam Strrzygę i zadam kilka pytań :)

1. Lubisz gry RPG? Nie tylko komputerowe, ale też pen&paper.

2. Wiesz co znajduje się między tryglifami we fryzowej części klasycznego belkowania w świątyni doryckiej?

3. Znasz Myst lub Psychonauts?

4. Miałaś kiedyś świadomy sen?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Rozgrzewam ten temat, bo widzę, że bez moich odpowiedzi wam sie robi zimno i smutno (a przynajmniej [b]Atexowi[/b] :D)

Haha z tym stwierdzeniem o życiu to sie zgodzę, moderatorem być jest łatwiej :D

Jak to w sali judo? o.o i czemu to "nagłośnienie" Ci tak przeszkadzało? :D Ja na szczęście mam wybór.. Jak cała szkoła. Chyba tylko nieliczne wyjątki u nas piszą niemiecki.

Jak na razie matma jest tylko z przedmiotami , których nie lubię. No i nie widzi mi sie przestawić z humanizmu , nie mój konik, na czwórkę z matmy dam rade, ale nie wiecej ;x 

Tacy są już ludzie z internetu, tutaj możesz być kim chcesz i spotykasz kogo chcesz. Łatwiej jest tutaj niż w normalnym życiu i tyle ; )

Dzięki za opinię, wgl. oczy to chyba jedyne co mi sie we mnie podoba.. Chociaż mogłyby być większe ! Takie wręcz.. mangowe.

Ja do tej pory mam masę pluszaków, nie wyrzuciłam ich :D Leżą gdzieś w piwnicy albo garderobie. A te na zdjęciu to prawie wszystkie, które mam w pokoju, głównie dostawałam je od ludzi na urodziny czy coś (np te 2 piękne kucyki pony! :D)

Ja mam tą małą zdolność po tacie. Mniejsza, ale zawsze troche. Moze wyćwiczę kiedys ;>

Co do moich rysunków :

Pierwszy - własnie miało być tak wulgarnie, odniesienie do współczesnych dziewczyn , czesto kolczyki, kolorowe włosy i papierosek..

drugi - to macki ;-; 

trzeci - dobrze sądzisz że gdzieś to widziałeś. To brama za szpitalem Lebiody z Wiedźmina ;D

SKĄD WY MACIE TĄ CIERPLIWOŚĆ I WENĘ NA TAKIE BUDOWLE, JA SIE PYTAM :C

[b]Unsual_dwarf[/b] 

1. Nie grywam, choć... wersja pen&paper mnie zainteresowała, opowiesz mi coś o niej? Może na pw :D

2. czyzby to był abakus? 

3. nie i nie.

4.Na wpół. Nie do końca mogłam kontrolować to co sie dzieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

No.. bo chłodno jest, jak nie ma głównej autorki tematu, tak jak solenizanta na urodzinach :P!

Mówię przecież, że modem jest być łatwiej! "bycie moderatorem to najmniejsze „piwo” :p" - Czyli porównując do życia, jest łatwiejsze :P... a - tam jest ZGODZĘ SIĘ. Przeczytałem "NIE zgodzę :P".

Pisałem w salce z judo, bo sala gimnastyczna była zajęta, a tam na dole duże echo :(

Z polskiego na koniec gimnazjum miałem 5, z historii 5 (typowo humanistyczne), a z maty 4 i fizyka jako jedyna ocena to 3. Mimo tego pasek był i mimo tego wybrałem ścisłą klasę. Na przekór :P. Zrób to samo. Rada starszego weterana "ściśniętego" (umysł ścisły) :D.

Ja mam dość małe oczy, nie lubię swoich, ale ... jakbym miał czarne włosy to mógłbym robić za Japończyka. Nazwisko mam bardzo japońskie i z tego co kojarzę w necie/fb itp. to jestem jedyną osobą na świecie, która tak się nazywa :D

A Ty masz fajne oczy, nie zmieniaj ich nawet w Photoshopie.

Pluszaki są fajne, długo się z nimi nie rozstawałem (o rany, co za wyznanie, może to usunę, bo jeszcze pomyślą, że byłem miękki).

Wracając do obrazków:
1. Włosy akurat fajne, jak na postacie to mogą być - podobne do tych od Sakury Haruno.

2. Macki, właśnie. Brakowało mi tego słowa, więc spytałem co za ręce, bo zdziwił mnie motyw macek :D

3. Racja! To ta brama, gdzie stał strażnik (przed nie po, po było jakieś pole i obok ciała - swoją drogą dobry nawóz :I). Pamiętasz słowa jednego z przechodniów: "Wszędzie wokół nas korupcja, pytam gdzie jest prawo i sprawiedliwość?" Chyba najlepszy cytat z Wiedźmina 1 :D. A w dwójkę grałaś :)?

A tak przy okazji - w marcu byłem w CD Projekt i rozmawiałem z twórcami Wiedźmina, a także zwiedziłem studio, hihihi :D

Wena? Nudy i wolny czas (o dziwo). Z czasem w sumie coraz mniej mi się widzi ten zamek, trzeba jakiś fajniejszy zbudować. Jak będziesz miała premium mc i wejdziesz na Aliquam, to ci pałacyk zbuduję :D (o kurdę, ale zabrzmiało :D).

Trzymajta się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...