Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez faalinlovewithyou
      eloelo
      ogolnie to zmienilam haslo i nie wiem czm ale nie moge sie zalogowac://  wpisuje wszystkie mozliwe hasla jakie moga byc i ktore moglam ustawic. zalezy mi na odzyskaniu tego konta bo jednak duzy lvl i wysoka rangaXD zaden z adminow mi n odpisuje :III  nw co robic 
    • Przez Pawcio07
      Witam
      Zmieniłem ostatnio nick i chciałem napisać do administracji feerko.pl wiadomość ale nie mają forum więc nie wiem co mam zrobić. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Mam minecraft premium. Nie mam jak skontaktować się z administracją.
    • Przez KendziorPL
      Cześć!
      Po blisko 6 latach, powróciłem do gry. Wtedy licealista, teraz już dorosły.
       Ostatnio, po pracy, nałogowo gram na singlu i sprawdzam, co też się pozmienieło w tej grze. Chętnie powrócę do gry online.
      Pamiętam początki tego serwera, rekrutowany jeszcze przez Rabusia! Pierwsza mapa, pierwsze konstrukcje.
      Mod z małym doświadczeniem, teraz pochłonięty pracą na pełen etat w marketingu IT, do tego fotograf, filmowiec, animator.

Ktoś tu jeszcze żyje?
    • Przez SupportBoy
      Wiek 20
      5-7 wolnego czasu.
      oferty tu poproszę 
      Pozdrawiam
    • Przez Play 'n' Enjo
      Cześć!
      Jak w temacie. Poszukiwani kwadratowi zapaleńcy, którzy lubią urozmaicać dość prosty świat MC! swoimi budowlami.

Wymagania od przyszłych kandydatów:
       - Zaangażowanie w powierzone zadania i życie serwera.
       - Terminowość.
       - Wiek nie ma dla nas większego znaczenia (średnia wieku administracji - 22lata). Jeśli jesteś ogarniętą osobą, która potrafi zaciekawić swoją osobą i swoimi umiejętnościami czekamy na twoje  zgłoszenie.
       - Doświadczenie w pracy z komendami mile widziane - oferujemy szkolenie w razie niejasności i problemów.

Podania prosimy przesyłać na adres "playnenjo@gmail.com"
      W podaniu powinny znaleźć się:
       - skrócony życiorys
       - historia odgrywanej przez ciebie postaci na serwerze.

Pozdrawiam [Konstruktor]Krzesi.

• Dodaj nową pozycję...