-
Podobna zawartość
-
Przez faalinlovewithyou
eloelo
ogolnie to zmienilam haslo i nie wiem czm ale nie moge sie zalogowac:// wpisuje wszystkie mozliwe hasla jakie moga byc i ktore moglam ustawic. zalezy mi na odzyskaniu tego konta bo jednak duzy lvl i wysoka rangaXD zaden z adminow mi n odpisuje :III nw co robic
-
Przez Pawcio07
Witam
Zmieniłem ostatnio nick i chciałem napisać do administracji feerko.pl wiadomość ale nie mają forum więc nie wiem co mam zrobić. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Mam minecraft premium. Nie mam jak skontaktować się z administracją.
-
Przez KendziorPL
Cześć!
Po blisko 6 latach, powróciłem do gry. Wtedy licealista, teraz już dorosły.
Ostatnio, po pracy, nałogowo gram na singlu i sprawdzam, co też się pozmienieło w tej grze. Chętnie powrócę do gry online.
Pamiętam początki tego serwera, rekrutowany jeszcze przez Rabusia! Pierwsza mapa, pierwsze konstrukcje.
Mod z małym doświadczeniem, teraz pochłonięty pracą na pełen etat w marketingu IT, do tego fotograf, filmowiec, animator.
Ktoś tu jeszcze żyje?
-
Przez Play 'n' Enjo
Cześć!
Jak w temacie. Poszukiwani kwadratowi zapaleńcy, którzy lubią urozmaicać dość prosty świat MC! swoimi budowlami.
Wymagania od przyszłych kandydatów:
- Zaangażowanie w powierzone zadania i życie serwera.
- Terminowość.
- Wiek nie ma dla nas większego znaczenia (średnia wieku administracji - 22lata). Jeśli jesteś ogarniętą osobą, która potrafi zaciekawić swoją osobą i swoimi umiejętnościami czekamy na twoje zgłoszenie.
- Doświadczenie w pracy z komendami mile widziane - oferujemy szkolenie w razie niejasności i problemów.
Podania prosimy przesyłać na adres "playnenjo@gmail.com"
W podaniu powinny znaleźć się:
- skrócony życiorys
- historia odgrywanej przez ciebie postaci na serwerze.
Pozdrawiam [Konstruktor]Krzesi.
-