- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
[Solved]co jest nie tak?!
Pytanie zadane przez
zenn123
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
witam
wszystkich!!!
na sam początek mówie że to jest mój pierwszy post który napisałem z powodu który wymienie poniżej :)
a więc ściągnąłem paczke modów od amco.nazwa:AMCO 145 rev 2_manual.i nie robiąc kopii czystego bez modów minecraft zainstalowałem ją (to jest właśnie największy problem) i grałem przez kilka dni,i bez zarzutu chodziły wszystkie mody :) potem poczułem coś jakby takiego że te mody mi nie wytarczają (wiem lubie ciągle wszystko zmieniać i przenosić)więc postanowiłem pobrać pake modów od Gplay'a.nazwa paczki GPack_v7.0.więc zrobiłem kopie .minecraft (tego folderu) ale nie czystego tylko z paczką od amco i zaintalowałem paczke Gplay'a lecz nie chodziło z niej nic O_O pewnie winą jest to że źle zaistalowałem al to nie jest poblem w tej chwili.a później zciągnąłem 3 paczke modów (nazwe zapomniałem) i ją chciałem zainstaować chodziła dobrze do czau gdy... zainstalowam do niej kilka modów,głównie mo'creatures i wtedy chodziło dobrze ale zaistalowam niechcący starą wersje mo'creatures i zaaktualizowałem ją sposobem takim że skasowałem z minecraft.jar pliki starego mo'creatures i zastąpiłem nowymi plikami.wtedy gra zaczeła bardzej lagować (mam optifine) i jak chciałem temu zaradzić pogrzebałem trohe w folderze .minecraft i skasowałem chyba coś ważnego ale nie pamiętam co :( i teraz jak włączam minecraft to ładuje się ok.3-5min i pokazuje się czarny ekran i d*upa :( spróbuje sobie jeszcze przypomnieć co skaowałem ;) ale prosze żebyście mi pomogli bo sam nie dam rady :( a i mam minecraft 1.4.5 ;) niewiem co zrobie ale chyba zciągne 1.4.6 i porzegnam się z tym problemem i od razu zrobie kopie czystego .minecraft ale jak byście mogli to powiedzcie mi co jest nie tak :( jeśli macie jakieś pytania dotyczące tego tematu to odpowiem na nie bez wachania :D
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi