Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Igorrls2

Proszę o unbana igorrls

Rekomendowane odpowiedzi

Igorrls2    0

Dziś wieczorem otrzymałem prembana za usunięcie cuboida z mapy głównej. Ja o tym wo gule nie wiem, że usnułem 

cuboida... Jak bym wiedział to bym się przyznał, musiałem kończyć grać, lecz chciałem wejść po 15 minutach na serwer zobaczyć czy już naprawiono to, a tu mi wyskoczyło, że jestem zbanowany na tym serwerze za usunięcie cuba.

Ja o tym nie wiedziałem, może jak próbując sprawdzić na  LinarenPL czy działa na działce cuboid coś źle zrobiłem, ale ja o niczym nie wiem. 

Proszę o unbana!

Igorrls

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

po 1. Nie zgłosiłeś nikomu nic
po 2. Jako kmod powinienes miec WG w 1 palcu
po 3. Czekamy na swajnera aż się wypowie, szkody są wielkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kanzol    14

Green ten ban jest kompletnie nie potrzebny! 

Ty nie jestes doskonaly, nikt nie jest! A ty miślisz że byles HeadAdminem i możesz wszystko !? swajner powinien ciebie zbanowac!

Jak mam wybrac to UnBan. A Igorrls jest moim ulubionym Kidem.

Pozdrawiam ;) kanzol ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Igorrls2    0

Jak miałem zgłosić jak nic nie wiedziałem, że to ja... nie, że oskarżam ilinarapl, ale on wtedy dawał cuboida komus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

No to jak swajner będzie chciał to mnie zbanuje :)

edit://  btw. dostałeś unbana od swajnera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168

Jak miałem zgłosić jak nic nie wiedziałem, że to ja... nie, że oskarżam ilinarapl, ale on wtedy dawał cuboida komus.

Jak to nie wiedziałeś? Jeżeli logi są prawdziwe to nie ma innej możliwości - musiałeś być świadom swego czynu.

Green ten ban jest kompletnie nie potrzebny! 

Ty nie jestes doskonaly, nikt nie jest! A ty miślisz że byles HeadAdminem i możesz wszystko !? swajner powinien ciebie zbanowac!

Jak mam wybrac to UnBan. A Igorrls jest moim ulubionym Kidem.

Pozdrawiam ;) kanzol ;)

Poza tym, że jest twoim "ulubionym Kidem" (pomijając już to "Kidem") i że nikt nie jest doskonały to jaki masz jeszcze argument co do Twoich słów? To samo powiesz szefowi w pracy jak niechcący zniszczysz ważne dane na komputerze służbowym? Za swoje czyny, a głównie pomyłki się odpowiada i przyznam szczerze - nie mówię tego jako osoba bez skazy, bo już raz mi się oberwało. Piszę o tym byś wiedział, że i ja nie jestem doskonały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LinarenPL    0

Proszę , nie mieszaj mnie w to .Wpisywałem komendę do przydzielania działki graczowi . Nic innego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

Nie ma co się rozpisywać, swajner już się zajął sprawą i przeprowadza backup oraz odbanował autora tematu.

Co do rangi nie pytałem, temat można zamknąć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Igorrls2    0

Linaren nie mieszam cię, piszę tylko, że ty też dawałeś cuba. Nie mówię żebyś dostał bana. Sorka jak coć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...