Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Brzocha23

Serwer Igrzyska Śmierci

Rekomendowane odpowiedzi

Brzocha23    0

Hej, za pewne wiekszosć z Was wie już o czym bd pisał. Ale zacznijmy od początku: na pewno każdy z Was czytał książkę Igrzyska Śmierci, badz tez(co bardziej prawdopodobne) ogladal film, i wie czym są Igrzyska Śmierci.

Wpadłem na pomysł, by przeniesć to do MC, czyli stworzyc serwer Hardcor :D Jakby to wygladało? Prawdziwe Głodowe Igrzyska :D ! Śmierć oznacza koniec gry. Wygrywa ten, kto przetrwa najdłuzej. Na zwyciezce czeka nagroda! Strategia? Mozesz sie ukryc, albo szukac innych, sam wybierasz!

Więcej szczegółów:
Mapa: Wybrana przeze mnie-zrobiona przez generator, z mała liczbą modyfikacji: wybieram miejsca spawnu-Rogu Obfitości + ograniczam mape do jakiegos konkretnego rozmiaru :) Zmiejsze szanse na spawn zwierzat :).

Czas: Do ustalenia, ale sądze, ze serwer byłby właczany codziennie/w każdą sobotę/niedzielę/sobotę i niedzielę; m/w od 17:00 do 21:00(do ustalenia). Nieobecnosc(mniej niz godzina dziennie, przez dwa dni-dot.codziennych; w innych czasach-kazda dzienna nieobecnosc)-wyklucza z dalszej gry.

Róg Obfitośći: Jednoczesnie spawn; Tak jak na prawdziwych igrzyskach, na poczatku gry, wyrzucam mnostwo przydatnych rzeczy na ziemie, kłade do skrzynek, gracze mogą wybrac: ryzyko utraty zycia na starcie, w zamian za rzeczy mogace dac zwyciestwo.

Sloty: 9+ja.

Wydarzenia losowe/Życzliwośc natury: Pożary, ataki zombie, ceeperów, powodzie i inne zdarzenia, ktore uprzykrzą Wam życie.

Hmm.. Jednak jako, ze serwer kosztuje oraz myślę o jakiejs nagrodzie (nie drogiej :D) oraz by bardziej zachecic do codziennej/cotygodniowej gry-uczestnictwo byloby platne. Nie duzo-płatnosc SMS. 

Kiedy start?

To zalezy od tego jak pomysł wypadnie, jaki bedzie odzew. I dlatego pytam Was, jestescie chetni na tekie cos? Tylko jesli ktos jest chetny, prosze napisac, oraz zostawic kontakt inny niz pw- gg czy cos innego. Oraz niech pisza tylko te osoby co sa na pewno w stanie poswiecic dwa/trzy zlote na wpisowe, gdyz nie chce osob, ktore powiedza przed startem-ja to jednak nie dam 3 zl by grac w majkrafta. O tym kto bedzie grał, decyduje kolejnosc zgloszen, jednak serwer ruszy, gdy bedzie na conajmniej 10 osob, gdyz czesc sie pewnie wykruszy.

Bardzo prosze o odzew i skomentowanie pomysłu :)
Pozdrawiam.

Edytowane przez Brzocha23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pigmej4ever    22

takich serwerów jest dużo niektóre mają po 100 uczestników na jedną sesję :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xczak    0

Nowy pomysł to to nie jest aczkolwiek dobrze wykonany może odnieść sukces. Powodzenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ShoyGaming    3
OMG Ziom! Takie coś istnieje już od początku lata albo i wcześniej. Każdy znany youtuber to nagrywa. O.o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
leper1233    0

Ja tam wole blitz Sg, ale sg klasyczne też jest ciekawe. Powodzenia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...