Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
hifi

Proszę o pomoc

Pytanie

hifi    0

Siemacie :-) Mam problem z mc otóż gdy np. rąbie drewno to klocek się ścina i za chwile znowu powraca i musze go ściąć drugi raz :/ i tak mam z każdym klockiem czy to jest ziemia, kamień, piasek. W mc posiadam 41 modów w tym optifine priorytet javy mam powyżej normalny fps od 50-60 :( to też dziwne a komputer nie jest zły oto jego parametry:

Intel Core i5

RAM 4gb

Ati Mobility Radeon HD 5650

500 gb dysk 

Jest to laptop :D 

Sterowniki mam najnowsze z tego co wiem do karty graficznej, lapek zadbany codziennie czyszcze Ccleaner i tune up.

To tyle ode mnie liczę na waszą pomoc.

PS: Dodam że mam Win 8 Pro 64 bit na win 7 też tak się działo :) 

Pozdrawiam :] 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424

41 modów ... o rany. To na 90% jakiś musi z drugim kolidować. Jak można aż tak modować grę :D?

Wydaje mi się, że (nie licząc ew. kolidacji), że to wina konfiguracji jakiegoś moda, czyli np. potrzebujesz coś zdobyć, aby coś wydobywać albo co...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
hifi    0

Ja mam paczkę modów z neta pobraną bo nie umiem zrobić :( może ktoś z was umie zrobić bo jakbym umiał to bym miał tam może 10 modów :)

Jeśli ktoś z was umie albo znacie kogoś kto może zrobić baaardzo prosze o kontakt do niego :) pozdrawiam 

Edytowane przez hifi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
GieNkoV    0

Na moje wina wbudowanej karty graficznej, taka nigdy nie osiągnie wydajności zewnętrznej. Więc to może być problemem. Usuń mody i zobacz czy bez masz lagi. A jeżeli jest to paczka modów AMCO to bym się nie dziwił że przycina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...