TheProGames 0 Napisano 19 Styczeń 2013 Możecie zrobić permisions dla graczy i VIP Oto pluginy jakie mam: Auto Message Chat Menager Modify World PermissionsEx Essentials MonsterBox AutoSaveWorls ColorOP commandBook iChat LoginSecurity LWC META-INF <---- ???? co to jest ??? PluginMetrics tux2 WorldEdit WorldGuard Najbardziej zależy mi na /spawn i na /warp ......... HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 affib's 154 Napisano 19 Styczeń 2013 Jak nie umiesz ustawić permisji to nawet nie bierz się za robienie serwera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 TheProGames 0 Napisano 19 Styczeń 2013 Jak nie umiesz ustawić permisji to nawet nie bierz się za robienie serwera ;) Dlaczego??? Ale ja chce mieć serwer ... 1 rok temu próbowałem i się poddałem chciałem znowu spróbować zrobić serwer POMÓŻCIE MI !!!??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 BlackDragon01 8 Napisano 19 Styczeń 2013 Jeżeli coś chcesz robić, najpierw się naucz jak to robić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 TheProGames 0 Napisano 19 Styczeń 2013 Jeżeli coś chcesz robić, najpierw się naucz jak to robić.. Ja już to próbowałem 10 razy i nie wiem POMOCY dlaczego tacy jesteście ??? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Możecie zrobić permisions dla graczy i VIP Oto pluginy jakie mam:
Auto Message
Chat Menager
Modify World
PermissionsEx
Essentials
MonsterBox
AutoSaveWorls
ColorOP
commandBook
iChat
LoginSecurity
LWC
META-INF <---- ???? co to jest ???
PluginMetrics
tux2
WorldEdit
WorldGuard
Najbardziej zależy mi na /spawn i na /warp .........
HELP
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi