Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez hagz
      Posiadam teren na pewnym serwerze na którym gram. Ma on wymiar 23x23, plus można coś dobudować przed czy obok bo jest on w połowie wiszący, przylega do góry. Wykonałem już podstawę z stone bricków, ale nie mam pomysłów na dalsze etapy oraz na sam rozmiar. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, filmy na youtube czy inspiracje to zapraszam do podzielenia się nimi
    • Przez kaplok
      Oto mój nowy domek 8x8 (No, prawie bo z jednej strony jest plus 1 kratka na balkon). Starałem się uczynić go nowoczesnym, oceńcie jak mi wyszło.

Jako że w
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      Plik .nbt:
    • Przez Free_Play
      poprosiłem moderatora aby usuną mnie z celi.Po parunastu minutach znalazłem inną ale niemoge jej kupic ani żadnej innej pisze że mam osiągnięty limit cel.w starej budowac też nie moge cela 169 2 piętro tabliczka jest że na sprzedarz ale jak ją zniszcze to pojawia sie że cela wynajęta na +41dni. Niewiem czy mam czekac aż czas sam upłynie czy jakoś da się ją dobrze usunąć.

Liczę na pomoc :)
    • Przez kaplok
      Witajcie!

Dziś zaprezentuję Wam mój pierwszy projekt domu typu Modern. Robiłem go na Texturepacku Flows HD 1.7:
      Jest on w formacie .schematics, więc wkleimy to MCEditem. Jest bez wyposażenia, bo nie lubię urządzać domów i doceniam wasze różne pomysły na wnętrze.Tutaj macie SS:

Pobranie domku:

Wklejenie:

-Otwórz MCEdit: www.mcedit.net.
      -Kliknij Load World, wybierz swój świat i kliknij Load. 
      -Na pasku narzędzi u dołu ekranu wybierz zakładkę Import (dźwig ze skrzynią)
      -Wybierz miejsce dla domu, kliknij LPM, a następnie po lewej stronie przycisk Import. Zaczekaj.
      -Naciśnij CTRL+S i zaczekaj, aż się zapisze.
      -Wyłącz program i szybko zobacz efekt!

• Przez olololo
      Hej, 
      bardzo chciałabym prosić o pomoc! 
      grałam na serwerze z chłopakiem, poszliśmy przez portal do piekła i tam zginęłam, odrodziłam się na nie wiadomo jakiej wyspie, na której nic nie ma i nie mam pojęcia jak wrócić do domu. nie  mogę wpisywać kodów żeby się teleportować ( znaczy działa tylko kilka a ten akurat nie), a że ja nie mam u siebie tych plików z serwerem to nie mam jak zmodyfikować kodów;/ jak się zabijam też odradzam się w tym samym miejscu.
      Od razu mówię, że chłopaka nie ma w kraju i nie może mi pomóc, wiec dlatego zwracam się z tą prośba tutaj :)
      Ktoś ma pomysł co mogę w takiej sytuacji zrobić?
  • Dodaj nową pozycję...