Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Quintoss

Podanie na KidModeratora

Rekomendowane odpowiedzi

Quintoss    0

Wiek (wymagane jest 14+): 15 ;D

Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?: WorldEdit, WorldGuard, oraz inne podstawowe np. /gm, /god, /tp, /tpa, /ban, /kick J

Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek? (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :
Miałem:
- KidAdmin na SkyBlocku (150 slotów, (podam na życzenie, żeby nie było <ciach> xD)
- SuperModerator na pewnym serwerze FB (podam na życzenie, żeby nie było <ciach> xD)
- Porządkowy na pewnym serwerze FB (podam na życzenie, żeby nie było <ciach> xD)

Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? : W zależności od sytuacji, ale około  3-4 godziny dziennie w tygodniu i 5-6 w weekendy ;D

Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?:  Z tym jest dziwna sprawa… Otóż dostałem raz przypadkiem bana (na 24 h), lecz omyłkowo i zostałem odbanowany przez Clemens’a. 

Co powiesz o sobie? :
Mam 15 lat, nazywam się Patryk. Pochodzę z Górnego Śląska. Jestem kreatywnym, ambitnym i inteligentnym nastolatkiem. ( przynajmniej słyszałem takie opinie ^^) 
Chodzę do gimnazjum. Lubię grać w Minecrafta,  oraz inne gry komputerowe (np. CoD), piłkę nożną i siatkową.
Interesuje się również modelarstwem, sportem, samochodami oraz informatyką. 

Przydatne umiejętności:
- Chyba najważniejsza umiejętność (biorąc pod uwagę znajomość "polszczyzny" innych graczy na serwerze) - ORTOGRAFIA, ORAZ ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA POLSKIEGO  ;
- Znam komendy administratorów (różne pluginy);
- Szybko uczę się nowych pojęć i terminów   ;
- Lubię pomagać innym ;
- Jestem sprawiedliwy i wyrozumiały;
- Potrafię rozmawiać nawet z nieprzyjemnymi graczami ;
- Znam dobrze język angielski  ;
- Dobrze buduje.

Czy masz TeamSpeak3? (wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : 
Tak, mam. Glos również ogarnięty (po mutacji) 

Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania   

Quintoss – Patryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kr3tpl    2

Ale 2 dni temu obraz :P Wiesz co, jak będziesz "grzeczny" to możemy pogadać na TS w weekend

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quintoss    0

Okej, z tym banem za obrazę (jeśli o to Ci chodzi), to    

Z tym jest dziwna sprawa… Otóż dostałem raz przypadkiem bana (na 24 h), lecz omyłkowo i zostałem odbanowany przez Clemens’a. 

Kr3tpl: Racja... moja wina:) - jak mówiłem: niedługo być może rozmowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Po rozmowach na czacie z graczem... Stwierdzam, że jest ogarnięty :). Byłby- według mnie- milewidziany jako KMod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Hej, hej, robi się mały off-topic. Stwierdzam, iż gracz nadaje się i dlatego też, pozwalam na dalszy etap rekrutacji, czyli rozmowę na TS. Zgłoś się do CleMenSPL.

Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...