Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
LinarenPL

Podanie na KidModa.

Rekomendowane odpowiedzi

LinarenPL    0
[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+): Będąc szczery mam 13 lat,ale informuję,iż nadaję się ze względu poczucia odpowiedzialności oraz ,,og[font=verdana,geneva,sans-serif]arn[/font]ięcia''. [/i][b]Czy znasz jakieś plug[font=arial,helvetica,sans-serif]i[/font]ny/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jaki[/b][b][font="lucida sans unicode, lucida grande, sans-serif"]e?[font=courier new,courier,monospace]Kilka podstawowych komend,lecz mogę nauczyć się wszystkich komend. [/font][/font][/b][b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) : Byłem raz moderatorem na małym serwerze. [/i][b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? : Wszystko zależy od dnia,ale myślę,że w t codziennie po 2-5 godzin. [/font][/color][b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? [/b][b][font=arial, helvetica, sans-serif]Byłem raz karany,był to początek gry w MineCra[/font][font="lucida sans unicode, lucida grande, sans-serif"]f[font=verdana,geneva,sans-serif]t'a. [/font][/font][/b][b]Co powiesz o sobie? Jestem kulturalny a,także uprzejmy. Interesuję się muzyką oraz czytam książki. [/b][b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Posiadam TeamSpeak3 oraz mikrofon. [/i]

[i]Co do wieku,prosiłbym o konieczne uwzględnienie.[/i]

[i] [/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CleMenSPL    18

Zapraszam do dalszej części rekrutacji, szukaj na TS mnie, albo swajnera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...