Skylo 20 Napisano 15 Styczeń 2013 (edytowane) Siemanko, zarzucam takie pytanko: Czy battlefield 3 Premium kosztuje 180 zł (tak pisze gdy na gre w oknie origin klikam PPM>informacje o grze>i na dole jest battlefield 3 premium i przy plusiku jest cena 179zl. Gdy zaś klikam w sklep, zjezdzam troszke na dół jest cena battlefield 3 premium 119zł. Mi się wydaje, że ta 179zl to jest chyba razem z bf, a ta druga to dodatki. Pomozcie mi bo chce w najblizszym czasie kupic sobie premium i nie wiem ktore. EDIT: Czy ten za 120 zl jest jakis inny niz za 180? Bo widze w originie sa 3 rozne ceny a w opisach to samo jest. Edytowane 15 Styczeń 2013 przez Skylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 15 Styczeń 2013 Nie lepiej poczekać na BF4? Są pogłoski że w tym roku ma być D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 15 Styczeń 2013 Niby są pogłoski. Raczej to mój wujek kupuje gry, a ja w nie nawalam, jedynie co moge sobie kupic to dodatki do tych gier. A co do multi ledwo ciągne bf3, co dopiero 4. Ale odpowiadajcie na pytanie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 15 Styczeń 2013 Tyle razy było po 80 zł... Widziałem stronkę gdzie sprzedawali po 110 bodajże. Ja bym poczekał na jakąś promocję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 15 Styczeń 2013 To wkoncu ile. Na sklepie origin pisze 120, w informacjach o grze 180 omg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 15 Styczeń 2013 jedziesz do empiku, kupujesz i gotowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach