Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dopler333

Notch nasz idol

Rekomendowane odpowiedzi

Dopler333    8
Mój idol założyciel [b]Mojang[/b] a również [b]Minecraft[/b]a od zawsze tworzy nowe wersje [b]minecraft[/b]a i za to go uwielbiamy jak również [b]Mojang[/b].[b]Oto on[/b]

[b][i][u][sup][font=comic sans ms,cursive][size=6]Notch[/size][/font][/sup][/u][/i][/b] [b][i][u][sup][size=6][font=comic sans ms,cursive]nasz idol[/font][/size][/sup][/u][/i][/b]

[img]http://wondercraft.net/wp-content/uploads/2012/06/notch-CONTEST.png[/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
To zabawne, szczególnie jeśli się wie, że Notch już minecrafta nie tworzy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AdimeX    1

Teraz Jeb zajmuje sie minecraftem. xD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Ja czekam na ulepszenie pocket'a ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
radyjko    176

Czy ty widziałeś ceny klocków lego? Płacisz tysiące złotych za ograniczoną ilość klocków, a zestawów też możesz mieć ograniczoną ilość. A Miniecraft nie ma takich ograniczeń :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mariella    55

... Co do powyższej wypowiedzi radyjka oraz całego, dosyć dziwnego i mało sensownego tematu, jak dla mnie, pragnę dopowiedzieć swą równie mało ciekawą i sensowną wypowiedź, otóż byłam kilka dni temu w Herosnisos w Grecji i widziałam sklepik Minecraft w którym były tekturowe mieczyki i kilofy, wielkości takiej, że mieszczą się w łapce, czyli odgrywać by można rolę Steve'a - za 24 euro... Troszkę grekom lub osobom, które wpadły na pomysł takich cen ziaziu w główkę. Ale cóż, to takim wielkim, mało sensownym nawiasem! Już nie wspomnę, że pluszak Creeper wielkości pieska yorka kosztował 40 euro. Weszłam do sklepu z ociekającą ślinką a wyszłam z niego z imoł-depresją... Peszek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...