- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Kupiłem gre czy gift code ?
Pytanie zadane przez
dawidpolska2002
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Nie za bardzo wiem o co chodzi w tej grze, ale mój syn w nią gra, ale pokolei:
Sciągnął sobie skądś tą gre i grał przez craka czyli mial wersje piracką. Ale chcial grac w sieci i powiedzial że trzeba do tego gift code. Więc zarejestrowałem sie na minecraft.net i stworzylem konto na gmail i konto na minecrafcie. I zaplaciłem za coś prawie 20 euro. Myślalem że to jest za ten gift code. I czy może mi ktoś powiedzieć czy ja zplacilemm tyle za samą grę a ten gift code trzeba jeszcze raz zpłacić 20 euro, bo nierozumiem.
Po drugie jak nie mam tego gift code to nie mozna grac w multiplayer? Bo tak jest w tym przypadku u mnie, zarówno na kompie jak i na ich stronie po wcisnieciu na multiplayer nie moze znalezc żadnej sieci, czyli trzeba jeszcze raz zaplacić 20 euro za gift code żeby dzialał multiplayer?
Nastepnie jak chce sie zalogować za pomocą profilu ktory stworzyłem, czyli dawidpolska2002, i po wpisaniu hasła nie chce sie pokazać gra, tylko mogę sie zalogować za pomocą skrzynki stworzonej na gmailu, czy tak powinno być? Nadmienie że jak sie zaloguje za pomoca skrzynki z gmaila to pózniej na gorze w prawym rogu pokazuje mi ze jestem zalogowany jako dawidpolska2002. Tak powinno byc?
I czy powinienem wyrzucic ta gre z kompa przez craka i sciągnąc ja jeszcze raz z ich strony, czy to nieprzeszkadza ?
Dziekuje za odpowiedzi, bo jestem w tym kompletnie zielony i pozdrawiam.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi