2_Kali 26 Napisano 13 Styczeń 2013 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=4] [b]Wiek[/b][i] - 18 lat[/i] [b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? - [/b]World Edit, World Guard [b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] - tak byłem adminem na kilku serwerach przez 1/2 roku na serwerze fb/sv był to serwer 20 slotowy lecz rozpadł się bo headadmin nie opłacał . oraz byłem kidmodem oraz modem na freebuild przed banem który mialem przez obraze bo bylem w strasznie złym humorze [/i] [b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b]? : 2 -5 godzin na dobe [b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b] : Raz zostałem zbanowany lecz nie było powodu więc zostałem odbanowany oraz dostałem bana za obraze ze względów takich jak wyżej w 2 paragrafie . [b]Co powiesz o sobie?[/b] : Mam na imię Janek utrzymuję dobre kontakty z administracją FB i nietylko jestem muzykiem gram na gitarze perkusji i harmonijce ustnej w minecraft gram od 2 lat premium mam od 2 lat jestem bardzo kreatywny pod względem muzycznym ale i minecraftowym potrafie budować bardzo ladne budowle oraz pomagałem przy budowie 4 edycji freebuild.pl [b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i]) : Oczywiście codziennie jestem na TS i rozmawiam oraz gram na FB[/i][/size][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 14 Styczeń 2013 Na tak. Wydaje się być ogarnięty, myślę, że się nada na KModa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzechuMCraft 0 Napisano 14 Styczeń 2013 Wydaje się spoko. [b]TAK[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Didjusejczokled 2 Napisano 14 Styczeń 2013 Kiedyś też ktoś mojego żartu nie zrozumiał, na TAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kr3tpl 2 Napisano 16 Styczeń 2013 W tym przypadku, nie chcę rekrutować sam. Czekam aż się Clemens albo Swajner wypowie, wg mnie _Kali nadaje się na stanowisko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 16 Styczeń 2013 Tak jak koledzy wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2_Kali 26 Napisano 17 Styczeń 2013 Mam drobne pytanie dotyczące mojego podania, kiedy zostanie rozstrzygnięta decyzja, co do akceptacji lub odrzucenia mojego podania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kr3tpl 2 Napisano 18 Styczeń 2013 czekaj cierpliwie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CleMenSPL 18 Napisano 19 Styczeń 2013 Odrzucam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach