Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
2_Kali

Podanie na KidModa gracza _Kali

Rekomendowane odpowiedzi

2_Kali    26
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=4]
[b]Wiek[/b][i] - 18 lat[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? - [/b]World Edit, World Guard

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] - tak byłem adminem na kilku serwerach przez 1/2 roku na serwerze fb/sv był to serwer 20 slotowy lecz rozpadł się bo headadmin nie opłacał . oraz byłem kidmodem oraz modem na freebuild przed banem który mialem przez obraze bo bylem w strasznie złym humorze [/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b]? : 2 -5 godzin na dobe

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b] : Raz zostałem zbanowany lecz nie było powodu więc zostałem odbanowany oraz dostałem bana za obraze ze względów takich jak wyżej w 2 paragrafie .

[b]Co powiesz o sobie?[/b] : Mam na imię Janek utrzymuję dobre kontakty z administracją FB i nietylko jestem muzykiem gram na gitarze perkusji i harmonijce ustnej w minecraft gram od 2 lat premium mam od 2 lat jestem bardzo kreatywny pod względem muzycznym ale i minecraftowym potrafie budować bardzo ladne budowle oraz pomagałem przy budowie 4 edycji freebuild.pl

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i]) : Oczywiście codziennie jestem na TS i rozmawiam oraz gram na FB[/i][/size][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Na tak. Wydaje się być ogarnięty, myślę, że się nada na KModa. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kr3tpl    2

W tym przypadku, nie chcę rekrutować sam.  Czekam aż się Clemens albo Swajner wypowie, wg mnie _Kali nadaje się na stanowisko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43

Tak jak koledzy wyżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2_Kali    26

Mam drobne pytanie dotyczące mojego podania, kiedy zostanie rozstrzygnięta decyzja, co do akceptacji lub odrzucenia mojego podania ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...