Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MinecraftKubaPL

Minecraft Xbox360 Herobrine

Rekomendowane odpowiedzi

[size=5]Witam jestem tu nowy. Ale niewazne moze przejde to rzeczy. Ostatnio gralem z moim kumplem na minecraft na xbox360. Gralismy na easy i byla to wersja 1.0.1 no i zbieralismy drewno ale robila sie noc wiec poszlismy do domu ale byl creeper i szkielet wiec sprobowalismy ich zabic tak zebysmy mieli plyte. Udalo nam sie i jak spojrzelismy mielismy plyte o nazwie 11. Bylo za daleko do domu wiec zakopalismy sie podziemie. Wiedzielismy ze to plyta najstrasniejsza na grze. Moj kolega zrobil odtwarzacz plyt bo mielismy wszystko co bylo trzeba no I jak zrobil sie dzien bieglismy do domu. No i wlasnie wtedy stal przy moim domu Herobrine. Bylismy okolo 30-40 kratek od niego. Nie patrzal na nas tylko na dom. Potem ja poszlem pomalu blizej do niego ale on weszedl do domu potem jak poszlem do mojego domu wyciaglem miecz ale potem juz go nigdzie nie bylo. W domu mojego kolegi tez nic nie bylo. Jesli ktos widzial Herobrine na xboxie prosze mi napisac bo to jest dziwne czasami o historiach herobrina. Dzieki. (Jest to moj pierwszy temat wiec nie hajtujcie)[/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
Za pierwszy post/temat się nie hejtuje.
Hejtuje się za wiarę w Herobrine. Jest to czysty wymysł, a jeżeli go widziałeś to rzuć picie/palenie/ćpanie.
Popracuj też nad zdaniami, stosuj przecinki i używał "poszedłem", nie "poszłem".
Nie wiem jak wygląda gra na xbox, ale to może kolega skina ustawił innego i tyle?

Jedyny Herobrine istnieje w modzie na PC o nazwie Herobrine mod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jestem w angli 8 lat wiec zapominam polski i na mojej klawiaturze nie ma niekturych liter. Pozatym ja i moj kolega bylismy razem i poszlismy razem do niego tak i tak bym widzial jego gamertag. Jesli nie wierzysz to nie ale nie masz pojecia czy Herobrine nie istnieje na xboxie bo juz dowody byly. Sam napisales niewiesz jak gra wyglada. Wiec niewiesz zbyt duzo o tym. Nie wierz to nie ale ja pisze co ja widzialem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
Sprawdziłem Twoje IP i jak widzę rzeczywiście Anglia (ew. proxy).

Ale to Herobrine nie mógł być. Nie do końca wiem jak wygląda MC na xbox, w sensie interfejs, jak się gra na padzie, zmiana skinów (bodajże jest raptem kilkanaście albo co), ale to niemożliwe, aby była taka postać.
Kiedyś ktoś "rozbierał" cały minecraft w wersji na PC - każdy plik osobno dekompilował i szukał danych związanych z tą postacią - możliwość podłączenia pod single, nazwa, skin, tekstury, skrypt AI i nic nie znalazł. Sławna sytuacja, żę jakimś graczom kiedyś się ukazał, też jest nieprawdziwa, któzy zresztą sami później przyznali się do tego. To taki easter egg... if you know what i mean. Chcieli sobie zażartować i Herobrine jest obecnie takim memem.

Zapewne musiałeś popić coś albo co ... mówiłeś że byłeś daleko. Może to owca/szkielet albo co... Da się to wyjaśnić.
Już kilka razy na forum ludzie także wspominali o Herobrine, bo słyszeli dziwne odgłosy w jaskiniach ... które powodują Zombie, czy ośmiornice przy dnie akwenów wodnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PiksioL_PL    0

Ale też mnie coś zabiło nie wyjaśnione do dziś. Poprostu łodzią plynąłem i nagle death.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
inferjus4    0

Ja zawsze jak słyszę o Herobrine to się boję ,ale się uspokajam . A płyta 11 jest SUPER rzadka ,więc jak się ją wylosuje ,to się ma SUPER pecha ! Ale Herobrine to taki straszak moim zdaniem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adamzmuda2    0

Herobrine to taka niewiadoma historjka. W innch grach też są takie dziwne historie (tak słyszałęm).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Wg. mnie wypowiedź MinecraftKubaPL brzmi bardziej jak dość słaba creepypasta pisana na szybko. Może to wszystko Ci się przyśniło? Skoro nawet twórca Minecrafta powiedział, że osobnik nazwany "Herobrine" nie istnieje w grze, to dlaczego mielibyśmy Ci wierzyć? Następnym razem jak go spotkasz to zrób zdjęcie czy coś. Wtedy może można by było o tym podyskutować, gdyby ktoś Ci uwierzył. Nie ma dowodu - nie ma tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2_Kali    26

Według mnie Herobrine na X-box może być prawdą bo co do PC mamy 100% pewności, że teraz bez modów Herobrine nie spotkamy,gdyż został usunięty.

Pozdrawiam

_Kali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kojonek1464    0

Wątpie żeby herobrine był na xbox. Przeciesz Notch wyraznie powiedział, że nie chce hirbrina w swojej grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Właśnie. Tym bardziej by go nie tworzył. Dlaczego miałby umieścić w swojej grze coś, czego nie chce? Minecraft na PC czy xbox.. Co za różnica? Jedynie w sterowaniu. Twórca ten sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

-,-

HEROBRINE'a NIGDY, ALE TO NIGDY NIE BYŁO W NORMALNEJ NIEZMODYFIKOWANEJ GRZE! NA PC'ta JAK I NA KONSOLE XBOX 360!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zieloonek    0

Podejrzyjcie sobie kody Xboxowe, Mojang was trolluje :)

Uwierzcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...