Tydon 1 Napisano 28 Lipiec 2011 Nick w grze: TydonTwój wiek: 15Klasa jaką chcesz grać: GórnikKrótka historyjka związana z wybraną profesją: Urodziłem się w małej chatce gdzieś w samym środku lasu. Rodzice sami uprawiali zboże, ale głównie ja wraz z ojcem pracowaliśmy w malutkiej kopalni niedaleko domu. Rodzina od bardzo długiego czasu mieszka w tym domku. Przechodzi on z pokolenia na pokolenie. Został wybudowany parę lat po nastaniu diamentowej ery. Rodzina nie mieszała się w politykę. Nigdy nikt nie przyszedł do nas i nie próbował ściągać podatków. Sami na wszystko pracowaliśmy. Pracę zacząłem chyba jak miałem 7 lat. Kiedy w końcu osiągnąłem wiek dorosły, rodzice powiedzieli, że mogę opuścić dom i ruszyć w świat. Z okazji oczywiście skorzystałem. W końcu nie widziałem nic poza okolicznymi lasami i kopalnią. Dostałem informacje, że niedługo odpływa okręt do portu Actus, u wybrzeży Regnum. Nie miałem za bardzo pieniędzy, więc zwerbowałem się jako załoga. Po wielu dniach żeglugi dopłynąłem i postanowiłem, że najmę się jako górnik u miejscowej szlachty.Skin postaci:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N3q 19 Napisano 28 Lipiec 2011 Historia ma być adekwatna do historii RoleCrafta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azzan 5 Napisano 28 Lipiec 2011 Chyba trochę za mało do historii rolecrafta lepiej popraw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tydon 1 Napisano 29 Lipiec 2011 Poprawiłem ile się dało. Mimo to i tak było nawiązanie do historii np. Port Actus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wa-lek 0 Napisano 29 Lipiec 2011 Niestety Twoja historia jest za mało powiązana z historią serwera. Mam dobry humor, a więc do poprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach