Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
makus12

makusx1 [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

makus12    1

Nick: makusx1

Profesja: Wojownik (Asasyn)

Biografia Postaci:

Kilka lat temu..

Venderim, kraina wojen już od ponad 20-stu lat... Tam narodził się właśnie on, nie wiedział jeszcze, jaki ciężar będzie spoczywał na barkach tego młodego człowieka.

Makus, (normalnie tak nazywa się postać, jakoś dziwnie brzmiało by imię z cyfrą na końcu, nie? ;D) razem z rodziną mieszkał w małym domku na obrzeżach Venderim, lecz także i tam wojna dosięgła jego rodzinę. W najmniej spodziewanym momencie, bo w nocy, nagle kilku, około czterech żołnierzy z armii. szybkim ruchem wyważyli drzwi i zaczęli "zabawę". W domu wybuchła panika, jego starszy brat poległ w walce z elitarnym żołnierzem, ojciec również, jego siostrę i matkę związali po czym zgwałcili, a zwłoki powiesili na pobliskim drzewie i spalili. Makus zdążył w tedy ukryć się w piwnicy, ale widok zamordowanej rodziny doprowadził go do szału i rozpaczy. Jego ledwo żywy brat, który już się wykrwawiał zawołał go i resztkami sił powiedział mu, że zna sprawców i wie kim są. Jego ostatnia wolą była zemsta. Makus z woli brata chciał się zemścić, żył zemstą przez lata, szkolił się na wojownika. Wszystkiego nauczył go jego przyjaciel, u którego także mieszkał.

Rok później wyszkolony, pełen zwinności i siły dopełnił swej zemsty, jeszcze nie wiedział o swym prawdziwym losie, nie wiedział kim tak naprawdę się stał. Makus nie jest normalnym wojownikiem. Został wyszkolony na asasyna. Cztery zabójstwa to tylko początek zemsty.. Lista wciąż zapełniała się nazwiskami, ludzie którzy byli zamieszani w rozlew krwi, jaki zdarzył się w jego domu byli likwidowani. Mijały kolejne lata, a on dopełniał swej zemsty. Błąkając się po niebezpiecznym Venderim szukając informacji o następnym celu, dowiedział się, iż znajduje się on w krainie zwanej Regnum. Jak najszybciej tam wyruszył.

Czas teraźniejszy..

Młody asasyn dotarł do ziem zwanych Regnum. Makus postanowił osiedlić się tu na dłużej z racji tego, iż to spokojna kraina, co sprzyja mu w dosięgnięciu kolejnego celu z listy..

Wygląd postaci:

makusscreen.png

Coś od siebie: Tak, wiem, niektórzy mogą powiedzieć, że jestem zgapiaczem, bo zrobiłem sobie skin wzorując się na postaci Ezio Auditore i tak dalej, jestem fanem serii "Assasn's Creed" i zamierzam prowadzić moją postać pod ciekawym dla mnie kątem asasyna (na serwerze profesją będzie wojownik). Myślę że to nikomu nie będzie sprawiało problemów, a gra z urozmaiconymi postaciami będzie ciekawsza.

Pozdrawiam, Makus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
N3q    19

Jak do cholery żołnierze z armii Waleqa mogli zniszczyć twój dom, skoro on był dopiero synem Camila ? A Camil nie brał udziału w wojnach, tylko postanowił wyruszyć w podróż ? Weź to popraw bo jest to niezgodne z historią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
makus12    1

Hm, a to co, wszyscy żołnierze Waleq'a muszą być posłuszni? na wojnach różnie bywa, tacy żołnierze lubią sobie trochę po rozrabiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wa-lek    0

To co N3q. Zacznijmy od tego, że skoro jestem jego synem to zapewne urodziłem się już po podziale Imperium. Tak więc do poprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
makus12    1

W takim razie poprawione :) Przepraszam za błąd, widocznie nie doczytałem ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
N3q    19

Nie wiem czemu, ale jest napisane, że "jego brat poległ w walce z elitarnym żołnierzem, mąż również(?!)" chyba ojciec :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...