Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Czaber

Diablo I i II

Rekomendowane odpowiedzi

Czaber    1

Co myślicie, o tych grach, jak i o trójcie, która niedługo wyjdzie (mam taką nadzieje) Ja grałem tylko w dwójkę, przeszedłem dwa razy, raz rycerzem, potem Amozonką (chyba ;D), a na końcu zmienilem na Druida. ( W dodatku ) Moim zdaniem grafika nie jest najlepsza, ale grywalność świetna! Questy są ciekawe, fabuła również ciekawa. Ogólnie oceniam to na 10/10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Byłem w top 10 w ladderze oficjalnym jakoś rok temu :)

To była nocka, 10 osób na piekle, 60-lvle biją balla. A mi się trafił uni ring w pierwszym akcie - jak się okazało nagel, ale zawsze. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czaber    1

Ja jak grałem z wujkiem, to byliśmy Balla dobre 30 minut :D Po 20 lvlu chyba mieliśmy. Jednak trudniejszym przeciwnikiem był ten boss z drugiego miasta. Nie pamiętam nazwy, bo dawno nie grałem ;) Tam to chyba jeden dzień się męczyliśmy ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szczurek Toficer   
Gość Szczurek Toficer

Ja zawsze na duriela tak:

Mały lvl, otwieram portal, parę ciosów i do miasta. Uleczam. Parę ciosów. Do miasta. Uleczam. I tak aż ubiję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czaber    1

A co gdy się portale skończą ;d Pograłbym se z kimś jeszcez raz. Zapomniałem jak to się gralo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szczurek Toficer   
Gość Szczurek Toficer

Portali nigdy nie zabrakło, zawsze miałem nieco $$$ w zapasie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pesio    12

Diablo 2, najlepsza gra na świecie, lepsza nawet od mojego ukochanego Minecrafta. Z niecierpliwością czekam na trójkę, mam szczerą nadzieje, że okaże się takim samym hitem jak dwójka. :P

Ehh, kiedyś w to się grało. Czytanie strategii rozwoju postaci i szukanie odpowiednich słów runniczych na diablo.phx.pl, n taxi o kuźnia, wszechobecne isty, zawsze za słabe czarodziejki robione pod magic find, set tala-rasha, paladyn zealot, zabójczyni robiona na walkę wręcz haha, moja niespełniona amazonka łuczniczka, słynny strength bug z ubraniami, najlepszy zestaw na start - sigona, zbroja lewiatana z kosmiczną obroną, talizmany zapychające cały ekwipunek, ahhh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szczurek Toficer   
Gość Szczurek Toficer

Ja nigdy nie używałem gotowych buildów, zawsze sam sobie dobierałem postać i fajnie sie grało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11

Oczywiście że grałem, prawie wszystkie dobre gry są od Blizza. Grę przeszedłem 2 razy na 99 poziomach, pierwszy to bodajże nekromanta, a drugi druid... Z niecierpliwością czekam na DIII, w którym będę na pewno grał Demon Hunterem ! :) (Beta ma się pojawić we wrześniu, mam nadzieje że się załapię :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...