Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kapix147

[SKARGA] KMod Grzechu

Rekomendowane odpowiedzi

Kapix147    3
Witam !
Dostałem bana, od KModa Grzechu ( niestety, nie pamiętam całego nicku xD, ale na pewno wiecie o kogo chodzi ) za wychodzenie poza bedrocka na pvp. Tak przyznaje się wyszedłem poza bedrocka na fly, ale maiłem powód, otóż gracz Igorrls, zaprosił mnie na walkę solo, na arenia pvp, obiecał, że jeżeli zginę odda mi itemki, ufam mu i wiedziałem, że to zrobi, i chciał zrobić, kiedy nagle podleciał ów KMod i zabrał itemy, oczywiście pisałem, aby oddał itemy, lecz nie słuchał, aż w końcu, wyrzucił miecz na ,,trybuny" i napisał ,,tu leży miecz" i żebym sobie go wzioł, więc wyszedłem, myślałem, że żucił go tam, żeby nikt to nie zgarnął, tylko ja, a tu niespodzianka BAN !
Igorrls, jest świadkiem całego zdarzenia

Jeżeli chodzi o Multikonto, to prawda, po bania, na koncie Kapix147, wszedłem na serwer na koncie CelinaX ( konto mojej siostry ) kierowała mną złość, ponieważ nie mogłem pojąc to, co się stało, i dlatego, wszedłem na tym koncie i zacząłem się tłumaczyć. Oczywiście, zaczęto mi grozić banem, za Multikonto, oczywiście, wiedziałem o tym, ale naprawde, nie mogłem tego tak zostawić, nie wiedziałem, czy napisać na forum, z tym banem, ponieważ to ban na 1h, a odwołania, są od banów min. 48h lub 24h

To tyle, Dziękuje, do widzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kr3tpl    2
1. dostajesz dodatkowe +12h bana za FLY na pvp. Skrócona kara za to ze przyznałeś się do tego.
2. Są tabliczki informujące o zakazie, nawet jak miałeś powód to kara słuszna.
3. Moim zdaniem ten post jest zbędny, bo tylko pogorszyłeś sytuacje - ekipa będzie się bardziej przyglądać tobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43
Chciałem powiedzieć żeby poczekać na Swajnera .... ale ok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
[quote name='Kapix147' timestamp='1357674262' post='105480']
Witam !
Dostałem bana, od KModa Grzechu ( niestety, nie pamiętam całego nicku xD, ale na pewno wiecie o kogo chodzi ) za wychodzenie poza bedrocka na pvp. Tak przyznaje się wyszedłem poza bedrocka na fly, ale maiłem powód, otóż gracz Igorrls, zaprosił mnie na walkę solo, na arenia pvp, obiecał, że jeżeli zginę odda mi itemki, ufam mu i wiedziałem, że to zrobi, i chciał zrobić, kiedy nagle [i][u][b][color=#ff0000]PODLECIAŁ[/color][/b][/u][/i] ów KMod i zabrał itemy, oczywiście pisałem, aby oddał itemy, lecz nie słuchał,
[/quote]

O ile się nie mylę, KMod nie może sobie ot tak podlecieć po cudze rzeczy. To tak jak ja bym sprzedawał itemy z GM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Jeśli miałbym porównywać do czegoś strukturę typowego serwera minecrafta, to byłaby to policja...
Jak wiadomo, nawet policjanci są skorumpowani, wtedy naprawdę nie jest wiadome czy przestrzeganym prawem będzie prawo serwera, czy może prawo tego jednego członka ekipy.
Takie sytuacje zawsze będą miały miejsce,
Koledze GrzechuMCraft zostanie udzielona reprymenda, że nie należy się bawić graczami. :)
A sprawę, jako że doszło w niej przy okazji do wyjawienia paru innych niedociągnięć (fly, multi, złość), uważam za zamkniętą.
Tak więc, teraz oficialnie, zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...