Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
haksikowa12

Paradise Bank

Rekomendowane odpowiedzi

haksikowa12    0

1.Nazwa projektu: Paradise Bank

2.Opis projektu: Bank zbudowany przez firmę Paradise. Dlaczego Bank jest potrzebny? No ba, są dziesiątki powodów, lecz podam główne. Ile osób tak miało, że ma okazje! Kilof diamentowy nówka 2 razy taniej niż w AS! Brakuje mi parę dolarów, więc idzie do ING i bierze pożyczkę. Odrazu mówię, że minimalna pożyczka to 30.A zasady naszych ofert:

Pożyczka - Pożyczki będą przydzielane dla gracze bez kryminalnej przeszłości ( tzw. ban itp. ) Minimalna pożyczka to 30. Zasada oddawania to: Jedna 30 oddajemy 5, i każda następna 30 to kolejne 5$ sumy do oddania czyli. Jeden gracz bierze 30, to oddaje 40$. Drugi gracz bierze 60$ to oddaje o 10$ więcej czyli 70$ itd.

Karta bankowa - W banku będzie pomieszczenie dla mnie i affib'a, gdzię będą tabliczki użytkownika banku. Każdy będzie miał 2 tabliczki. Pieniądze pożyczone i pieniądze, które dla niego przechowujemy. Karta bankowa będzie działać na zasadzie, że gracz przy zakładaniu karty będzie miał swój własny numer użytkownika i PIN, który przy wypłacie podaje mi lub affibowi na /msg. Ale!... musi być sposób zarobku. Więc będzie 3 tabliczka z zarobionymi pieniędzmi. To będzie polegać na: Wpłaciłem 50$ co jest minimalną kwotą do zarabiania i moje konto 2 razy w tygodniu środa i niedziela powiększa się jego konto. Na zasadzie. 50$:50=1$ zarobku co 3 dni. 100$:50=2$ zarobku co 3dni. Lecz... Gracz musi co tydzień płacić 3$ na bank, lecz jeśli będzie opóźnienie min.2dni, bez wcześniejszego usprawiedliwienia (np. wyjazd) konto zostaje zamknięte póki nie będzie uregulowana zapłata. Jest też pewien haczyk, bo my nie możemy być na ciągłych stratach to co 2 tygodnie zabieramy z każdego konta, gdzie jest powyżej 50$ zabieramy 4$.

UBEZPIECZENIE - Nie jest jeszcze dopracowane, ale do otwarcia banku będzie gotowe. Każdy gracz będzie mógł się ubezpieczyć na kwotę 20$ i w przypadku zginięcia w lawie z czymś cennym lub kradzieży oszacujemy straty i oddamy 20$ + straty. Nie dopracowana jest część szacowania strat, bo gracz może nas oszukać lub celowo zginąć.

3.Osoby zaangażowane: firma PARADISE Aryanek & Heepy i affib.

4.Potrzebne materiały: najlepszy był by OP na czas budowy.

5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
theRadek222    0

Pomysł w prost genialny tylko uprościć trochę te zasady żeby się w banku zmieściły na jakiejś ścianie.

Genialne!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Jeśli masz czas i chęci rozkręcać taki "interes" - za :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...