Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Skylo

Szybka pomoc z przegladarka

Rekomendowane odpowiedzi

Skylo    20
Elo. Internet ex. 7 otwieral mi google jak na niego klikalem teraz otwiera mi jakies mystart jakies gowno. Wpisuje w ustawieniach zeby otwieralo w google. Z chrome tak samo tylko ze w jakims Claro Search. Chce zeby obie w google sie otwirały. Dodaje ze wyskoczyly mi przed chwila 2 okienka jakeis PC Performer nie wiem o co chodzi pomocy! Edytowane przez Skylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
Tak to jest, jak się instaluje coś na szybko, bez czytania, lub wchodzi na jakieś podejrzane strony.
Sprawdź dodatki/tooblary/rozszerzenia w obu przeglądarkach i usuń te, które są związane z Twoim problemem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
Niestety nie tylko ja kozystam z tego kompa. Takich gówien nie instaluje, ale 2 uzytkownik jest debilem i nie zna sie na niczym. Nie chce mi sie teraz otworzyc internet explorer. A jak otwieram chrome to jakies mi sie wyswietla omg nie wiem sam co to jest... Chce normalne google jak to ustawic dokladniej mi powiedzcie.

EDIT: Pokombinowalem i teraz jak klikam czasem raz czasem dwa razy otwieraja mi sie 2 karty claro search i google. Nie chce zadnego claro, i chce zeby otwieral mi sie ie.

EDIT2:Zrobilem ze chrome otwiera mi od razu google ale czasem trzeba klikac 2 razy. IE nie działa. Edytowane przez Skylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Smakoosh    0
A wejdz w panel sterowania-programy i funkcje i znajdz dodatek pod nazwą CLARO i usuń dziada jeśli tak nie znajdziesz daj WYSZUKAJ wpisz claro toolbar może wynajdzie i usuń z plików jeśli to nie pomoże to dalej będziem kombinowac przez reg:PPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
http://scr.hu/0efw/pjq4q
Tutaj masz wszystko. Poszukaj tego i usuń. Najlepiej mieć 2 konta, gdy ma się kogoś niekompentnego (czyt. debila, jak nazwałeś). Sobie zahasłować administratora, a jemu np. gościa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
Wiesz co kiedys tak zrobie jak jakies czyszczenie kompa mi wujek zrobi. Szkoda mi tylko gier ktore mam sciagniete.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Smakoosh    0
P.S musisz miec programy i funkcje ponieważ ja też posiadam 7 i jest ale widocznie widzimy tu brak chęci do jakiegokolwiek działania....

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...