Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
MCTafii

[Problem] Mod do starszej wersji

Pytanie

MCTafii    0
Siemanko ! :D Mam poważny problem, mianowicie chodzi o to że gram czasem na wersji 1.5_01 beta bo od niej zaczynałem grać i chciałem troszeczkę powspominać ;> Lecz te nowe dźwięki zaczynały mnie drażnić, więc chciałem pobrać moda Sound mod Enabler pod tą właśnie wersje. Ok wchodze na stronke pisze older versions, klikam nagle... wywala jakiś "DropBox 404" D: O co chodzi? czemu to nie działa? Jeśli jest jakieś rozwiązanie aby usunąć ten błąd to prosze o pomoc, a jeśli nie to jak ktoś ma SME pod 1.5 beta to bardzo proszę o wysłanie mi tego pliczku, to bym sobie pobrał :) Z góry dziękuje.

PS: tutaj jest linczek :D http://www.minecraftforum.net/topic/131934-v166-epinulls-mods-sme-update/

Gdy zjedziemy niżej pisze "Sound Mod Enabler 1.6.6 beta" i tam troszkę niżej pisze "Older Versions"gdy w to klikne wywala dopboxa D: Baaardzo proszę o pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
KaoPL    107
Heh, Sound Mod Enabler nie jest już wspierany i każdy ma ten error :(
Jedyne co mogę Ci polecić, to znalezienie programu Minecraft Version Changer i zmiena wersji na Beta 1.5_01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
MCTafii    0
Uu szkoda ;/ A nie da sie jakoś inaczej tych dźwięków wgrać ?? Jakiś inny modzik czy coś? Bo jak sie sciągnie wersje 1.5 przez chagera to i tak dźwięki sie pobierają D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...