TheRayosPL 0 Napisano 5 Styczeń 2013 (edytowane) [center][font=comic sans ms,cursive]na serio nie mam cheatow. gdy dostalem perma na mcsv to je odinstalowalem bo niechcialem miec wiecej klopotow plis uwiezcie mi obiecuje ,ze nie bedzie juz niczego co moglo wzbudzic watpliwosc o cheaty[/font][/center] [size=3][color=#008000][font=arial,helvetica,sans-serif]Wybaczcie, że się mieszam, ale patrząc na tą i poprzednią apelację, to śmiać mi się chce z pożałowania. Mało przekonujące odwołanie, tym bardziej, że dopiero co Ci - Therayosie - odrzucili poprzednie. Po tylu banach sam nie wierzę, że to lag, a poznawszy się cheater'ach, to wątpię w te słowa. Niemniej jednak na Twoim miejscu, poczekałbym z następną apelacją, lub przyznał się/bardziej składnie napisał tą. Z taką formą nie wróżę Ci szans na unban. Pozdrawiam, Atexor[/font][/color][/size] Edytowane 5 Styczeń 2013 przez Atexor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 5 Styczeń 2013 double post będzie warn ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 5 Styczeń 2013 Nie wiem jak warn, ale patrząc na zachowanie i brak szacunku do regulaminu jakiegokolwiek stwierdzam, że unbana dalej nie będzie, każde następne odwołanie będzie traktowane jako pogwałcenie regulaminu forum. Wiem, że każdy gracz jest cenny, ale jeśli miałbym wybierać pomiędzy graczem "hakierem" a graczem trochę uciążliwym, to wybieram serwer. Bo serwer jest najważniejszy. Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach