TheRayosPL 0 Napisano 4 Styczeń 2013 [center][size=4][font=comic sans ms,cursive]jakies 2 tygodnie temu dostalem nieslusznego bana za speedhaka .jestem nie winny poniewaz mialem wielkiego laga i mnie wywalilo z minecrafta. jak potem sprobowalem wejsc mialem juz bana. naprawde nie mam zadnych cheatow, pozatym nie wiem jak sie je instaluje. prosze odbanujcie mnie bo to na serio fajny serw[/font][/size][/center] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kr3tpl 2 Napisano 4 Styczeń 2013 (edytowane) [url="http://ban.minecraft.pl/player/TheRayosPL/"]http://ban.minecraft...yer/TheRayosPL/[/url] Po 1. bana dostałeś 3 dni temu a nie "jakieś 2 tygodnie temu" Po 2. wcześniej dostałeś bana na mcsv.pl (5 dni temu) Po 3. Widziałem tą akcje/moment jak dostałeś bana Po 4. trochę małych kar na pvp też złapałeś Jestem jako MOD na nie Edytowane 4 Styczeń 2013 przez kr3tpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba999209 1 Napisano 5 Styczeń 2013 Dajcie mu bana: 1.campi na soulsand 2.zniechęca innych do gry poprzez ciągłe zabijanie ich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandra6624 4 Napisano 5 Styczeń 2013 Na trzech serwerach jesteś zbanowany za cheaty,więc wątpie że to był lag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kr3tpl 2 Napisano 5 Styczeń 2013 [quote name='kuba999209' timestamp='1357379474' post='105090'] Dajcie mu bana: 1.campi na soulsand 2.zniechęca innych do gry poprzez ciągłe zabijanie ich [/quote] @2. no chyba na arenie o to chodzi aby zabijać, jak jest lepszy to nie graj tam.... @1. masz dowody(screen) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 5 Styczeń 2013 Na Aliquam dostał ode mnie też bana za cheaty Wg. mnie nie ma mowy o unbanie, ale zostawię to administracji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 5 Styczeń 2013 3 bany za hacki to pewnie lag... Nie! To nie lag! Odrzucam i zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach