Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Rekomendowane odpowiedzi

KaoPL    107
Lul, cześć. Ja jestem Kao i mam 13,5 lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Iz0t0pic
      Hej wszystkim, jestem Iz0t0pic. Lubię przebywać na off-topicu na różnych forach, i tym podobnych.
      Więc cóż, co by tu powiedzieć o sobie......

Lubię grać w Minecrafta, chociaż nie jestem jego zaciekłą fanką ( Zwykle gram bardziej w Grand Chase, World of Warcraft albo przebywam na internecie ). Jestem ekstrowertykiem, czyli lubię towarzystwo innych, i chętnie szybko mogę pokazać swoją przyjacielską stronę. :yum: Chętnie dotrzymam ci towarzystwa, nawet jeśli masz tylko 8 lat (A co mnie obchodzi wiek?) i piskliwy głosik. Od tego właśnie jest mój Skype! Więc jeśli chcesz mnie lepiej poznać, pogadać czy popisać, możesz dodać mnie do swoich kontaktów i napisać powód. Ostrzegam, że sama mam raczej dziecinny głos.

Ale ostrzegę was; umiem być zadziorna. Więc lepiej mnie nie wkurzać!

Mam jeszcze swój własny serwer Minecrafta jakby ktoś chciał, ale to jest taki mały, domowy, bukkitowy serwer który jest tylko włączony kiedy mi się chce.

Teraz bardziej o mnie.
      Moje zainteresowania to jak najbardziej gry typu MMORPG, RPG, i Sandbox. Jeszcze jest filozofia, astronomia, biologia (tylko niektóre tematy), mózg ludzki (FASCYNUJĄCE!), muzyka (electro (głównie), dubstep, chillstep, neurofunk, DnB itp.), pływanie, rysowanie i śpiewanie.
      Piszę fanfictiona (Transformice) po polsku i mam jednego niedokończonego angielskiego fanfictiona (Toontown).
      Bardzo dobrze umiem mówić po angielsku.
      Moją płeć pewnie już zgadliście.

Ale się rozpisałaaaaaamm.... Jeśli przeczytaliście to całe to nie ma co, uszanowanko. :crazy:
      Możecie się pytać mnie co chcecie, ale na niektóre mogę nie odpowiedzieć.

(PS. u mnie z polskim lekko cienko (niektóre słowa, z ortografią mam ok) więc jak jakieś błędy są to powiedzcie :))

|edit
      Mój skype jest u mnie na profilu.
    • Przez TheChosenTwo
      Wituajcie! Chciałem wam przedstawić mój nowy projekt: Podziemne miasto - Necropolis. Nie, to nie zżynka z "hirołsuw" :P.
       Nie dam downloadu (Przynajmniej nie zanim skończę całe miasto), więc jak narazie musicie zadowolić się filmem prezentującym pierwszą budowlę w owym mieście - wieżę. Rzecz jasna w miarę postępów w pracy, będę kręcił kolejne odcinki i je tutaj zamieszczał.
      Oto i film:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      Życzę miłego oglądania :3
    • Przez KakssPL
      Dostałem bana, ponieważ mam wgranego x-raya. Owszem, ale NIGDY nie użyłem na żadnym serwerze (ani na surwiwalu). Używam go WYŁĄCZNIE do budowy mapy surwiwal (żeby się połapać w ilości złóż) Na żadnym serwie nie próbuję nawet go użyć, a poza tym napewno jest tutaj jakiś Anty x-ray.
  • Dodaj nową pozycję...