Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
MFireFighterC

Wielkii problem :/

Pytanie

Siemankooo

Mam taką sprawe do was chce zakupić minecraft (gift code lub konto premium) ze strony minecraft.net

Ale gdy wczoraj zakładałem konto to jest problem że jest teraz jakaś dziwna rejestracja i zamiast loginu (usernamu) mam email więc nie kupie konta premium bo nie ma loginu :/

I tu mam problem a gift coda nie wiem nawet gdzie go wpisać a i mowili ludzie ze gift coda sie nie oplaca bo nie zawsze dochodzi wiec wole konto premium odrazu ale nie ma tego loginu i tu teraz mam problem

Prosze o rozwiazanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424
E'mail służy teraz do zalogowania, że niby to ma być opcja przyszłościowa, aby wszystkie gry Mojangu były pod jednym loginem (coś ala login steam do różnych gier). Gift code z tego co się orientuję dajesz na mojang.com przy kupowaniu gry. Tam też wtedy wybierasz nick. Najlepiej wybierz jakiś ładny bez numerków :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
No tak jestem na stronie mojang.com i co mam być na minecraft.net zamówic gift coda i aktywować go na mojang.com jeżeli sie zalgouje na mojang mam zakladke
[b] Redeem Gift Code or Prepaid Card jak w to klikne to mam tak jakbym mial miejsce na wpisanie gift coda i potem co ?? klikne [color=#FFFFFF][size=5][center][background=rgb(127, 191, 77)]Redeem i co dalej gdzie nick mam wpisać itp :/ [/background][/center][/size][/color][/b]

[b] [color=#FFFFFF][size=5][center][background=rgb(127, 191, 77)]Sory w ogole nie ogarniam, jezeli ktos wie o co chodzi prosze pisac [/background][/center][/size][/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Nie wiem za bardzo jak to teraz wygląda, gdyż kupowałem po starych zasadach, ale "Reedem" oznacza wykupić. Jeśli pojawia Ci się tam okienko, aby wpisać kod, to wpisz, po aktywacji premium powinno być coś do wybrania nicku w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Na minecraft.net/mojang.com nie ma możliwości, abyś raczej coś źle zrobił i wpisał nie tak, że przepadnie kod, chcąc nie chcąc w końcu aktywujesz jakoś grę. Jak nie znasz angielskiego to wejdź na tłumacz.google.pl i potłumacz kolejne aspekty. Sam mógłbym to sprawdzić, ale musiałbym migrować konto (tzn. że będę musiał logować się przez e-mail, a tak nie chcę). Wykaż trochę inicjatywy. Jedyny błąd jaki możesz popełnić, to ew. wpisanie idiotycznego nicku, czy z literówką.

[color=#008000]A, i jak możesz to nie odświeżaj tematu co chwilkę na nowo słowami "up" itp. Dobrze? Będziemy wdzięczni.[/color]
[color=#008000]Pozdrawiam,[/color]
[color=#008000]Atexor[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Spoko nie ma sprawy ale dzięki i tak za to ze sie zaangażowałeś tym :))

Ok spróbuje to kupić mam nadzieje że będzie ta kratka na nick po wpisaniu gifta :D

[color=#008000]W porządku, i nie UPaj tak![/color]
[color=#008000]//Atex[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...