C4FKokos96 1 Napisano 30 Kwiecień 2013 Oby znalazło się więcej budowniczych takich jak ty ! 10+/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCGordonCraft 1 Napisano 7 Maj 2013 super eleganckie i każdy innny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trantin 1 Napisano 27 Sierpień 2013 Świetnie wykonane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MooCity 0 Napisano 2 Wrzesień 2013 Bardzo fajne 11/10 To sie nazywa talent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caren_ 2 Napisano 24 Listopad 2013 Wspaniałe statki! Najbardziej mi się podoba Galeon, ma w sobie to coś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzychuHD 0 Napisano 30 Listopad 2013 Piekne. 10/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bedi 0 Napisano 5 Grudzień 2013 (edytowane) Super są te statki. ;) 10/10. Na prawdę umiesz budować. Napisz na gg: 48977467 Mam dla Ciebie propozycje. :) Edytowane 5 Grudzień 2013 przez Bedi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starpak87 1 Napisano 10 Grudzień 2013 Koles Gz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Colin1998 1 Napisano 17 Grudzień 2013 Bardzo dobre pracę, każde statki czymś sie różnią. Sa bardzo dobrze ze skalowane 10/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valcheim 0 Napisano 27 Styczeń 2014 wow wow wow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kerach 0 Napisano 30 Styczeń 2014 Super Statek :D nauczcie mnie budować mam swój server i szukam osób :D pisać na skype : kerach99 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crazuś 2 Napisano 9 Luty 2014 Bardzo ładne te twoje stateczki :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KondziouPL 0 Napisano 16 Luty 2014 Jedne z najlepszych statków jakie widziałem. A widziałem dosyć sporo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matevsz 0 Napisano 2 Kwiecień 2014 Prosze o reupload linków a przynajmniej linka do Statek Pierwszej Linii !! Pls. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach