Sadysta 0 Napisano 9 Luty 2013 Bardzo ładne!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DirtyKidPL 2 Napisano 9 Luty 2013 Po prostu trudno opisać :D Polakos masz talent :) Bardzo mi się podoba odwzorowanie. Oby tak dalej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 11 Luty 2013 Dzięki. A co do tematu to już przestałem zajmować się statkami i już więcej nie będę aktualizował tematu. Ale może w najbliższym czasie wrzucę save z wszystkimi moimi pracami. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 11 Luty 2013 Statki bardzo ładne! Szkoda że premium nie masz bo mógłbyś zdobyć całkiem wysoką rangę na Aliquam :) Z niecierpliwością czekam na kolejne projekty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 11 Luty 2013 (edytowane) Od dawna planuje premium kupić ale mam spore problemy z tym związane :/ Edytowane 12 Luty 2013 przez Polakos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skkfofficial 0 Napisano 11 Luty 2013 jaaaaaaaakie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiceMan321 21 Napisano 12 Luty 2013 10/10 ej jaki to textur czy coś przy tych statkach chodzi mi o chmury i wodę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 12 Luty 2013 Dzieki. P.S Screeny to rendery z blendera :/ Ale zawsze możesz pokombinować z shaderami SEUS i poszukać jakiegoś txt packa co dodaje realistyczne chmury albo pomieszać txt packi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiceMan321 21 Napisano 12 Luty 2013 dzięki za odpowiedz może zrobisz jakiś statek widmo albo piracki xD ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 12 Luty 2013 Obczaj post #28 :/ Ale dzięki za propozycję, na pewno kiedyś zbuduje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msremo97 0 Napisano 18 Luty 2013 papabole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 18 Luty 2013 Jak robisz to niebo i wodę? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 18 Luty 2013 Eh Już tyle razy pisałem że blenderem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutalos 0 Napisano 18 Luty 2013 Widze tu jakieś shadery. JAkie to? @Topic Niezła Świetna praca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamcio443 1 Napisano 19 Luty 2013 Widac postarales sie GZ ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 20 Luty 2013 (edytowane) Dzięki :) Widze tu jakieś shadery. JAkie to? Screeny te jakby co są wykonane w blenderze I daje screeny okrętu liniowego przy którym teraz dłubie :) [spoiler] SS: [/spoiler] Edytowane 14 Marzec 2013 przez Polakos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 14 Marzec 2013 Witam ponownie :D Po długiej przerwie zbudowałem kolejny statek. :) W tym przypadku jest to okręt liniowy 3 klasy i jakby co nie budowałem go na podstawie kadłuba z poprzedniego postu tylko robiłem wszystko od podstaw co zajęło mi 3 dni, oczywiście nie bez przerwy :D. Screeny: [spoiler] Wnętrze: [/spoiler] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dezintegrator 3 Napisano 14 Marzec 2013 @UP To jest ten u nas? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 14 Marzec 2013 @UP To jest ten u nas? :p Tak, to "ten". Ale nie rób offtopu mi tu. xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheQwertPL 0 Napisano 17 Marzec 2013 Fajne długo musisz to budować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany7947 1 Napisano 17 Marzec 2013 Statki epickie :O Widać serce włożone w wykonanie. Naprawdę, rewelacja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leemur88 3 Napisano 1 Kwiecień 2013 (edytowane) Super budowle! Widac ze masz talent do statkow. Sa dla mnie doskonale, moglbys pokazac poklad w innych statkach, ale to niekonieczne. 10/10 Edytowane 1 Kwiecień 2013 przez Leemur88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 1 Kwiecień 2013 prace piękne, pokażesz wnętrze statku np.: kajuty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 1 Kwiecień 2013 Widze tu jakieś shadery. JAkie to? @Topic Niezła Świetna praca :D Gdzie ty tu widzisz shadery? :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Donkamilo 1 Napisano 23 Kwiecień 2013 Nikt się nie wypowiada już 3 tydzień w tym temacie, czas to zmienić. Statki zaje**ste! Bardzo bym chciał zobaczyć je dokładniej. Mógłbyś dać schematiki nie tylko pierwszych prac? (Oczywiście daje 12/10) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach