Polakos 4 Napisano 1 Styczeń 2013 Witam Przedstawiam wam moją małą flote Z czasem będę dodawał nowe statki Galeon Okręt liniowy pierwszej klasy Następny okręt liniowy pierwszej klasy (w budowie) Okręt liniowy 4 klasy Galeon v2 (w budowie) Fregata (w budowie) Zamieszczam też pliki schematic Jakby co wszystkie są jeszcze w budowie ale już mało zostało do zrobienia UWAGA schematic zawierają wodę: http://www.speedyshare.com/pa5xc/Galeon.schematicZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Nowa wersja statku liniowego: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zapraszam do komentowania i oceniania prac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kam95 0 Napisano 3 Styczeń 2013 Bardzo dobre pracę widać, że wkładasz w to serce Każdy statek jest inny od drugiego mi się bardzo podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheKosciany 0 Napisano 3 Styczeń 2013 Świetne Prace! Każdy ma swoją duszę... Mi się bardzo podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 4 Styczeń 2013 Dzieki W najbliższym czasie zauktualizuje screeny najnowszego statku [a co tam, wszystko dam nowe, tym razem na shaderach] i może dodam też wnętrza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 6 Styczeń 2013 Update Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Telco 2 Napisano 7 Styczeń 2013 Twoje statki są piękne. Dopracowane, obfitują w detale, świetny dobór kolorów. Cała flota wygląda monumentalnie Oczekuję całej "Grande y FelicÃsima Armada" w twoim wykonaniu Dobra robota, Kapitanie. 10/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 7 Styczeń 2013 Może kiedyś zrobię xD Za jakiś czas dodam kolejny okręt liniowy, większy niż obecne i w końcu może wnętrza Ale narazie muszę dopracować obecne statki bo np. żagle galeonu i fregaty niezbyt fajnie wyglądają chociaż w sumie się nie dziwię bo to jedne z moich pierwszych statków. A jakby ktoś chciał wiedzieć to taki jeden statek buduje w 6-10 godzin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 7 Styczeń 2013 Miłe dla oka projekty, ja sam nie jestem bobem... Masz zamiar nakręcić jakieś wiedło? Zawsze to coś innego niż sam screen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 7 Styczeń 2013 Niestety nie Przynajmniej narazie Jak zrobie już naprawdę pokaźną flotę to zacznę o tym myśleć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oskar99989 1 Napisano 8 Styczeń 2013 super dobre okręty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 17 Styczeń 2013 Dodaje ss-y dwóch statków w budowie: Okręt liniowy Galeon: Myśle że jeszcze dużo rzeczy może ulec poprawieniu (m.in. żagle). Screeny te jakby co są wykonane w blenderze bo mam słaby komp i mc mi bardzo muli jak zwiększe wyświetlany dystans :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirlos 0 Napisano 17 Styczeń 2013 Ciekawa praca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 20 Styczeń 2013 Update :) W końcu zrobiłem okręt liniowy pierwszej klasy :) przynajmniej z zewnątrz bo w środku jeszcze trwają prace ale ogólnie już jest w 85% skończony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iluvatar 6 Napisano 20 Styczeń 2013 Super! Jestem ciekawy jaką techniką robisz żagle :) Ręcznie, czy wspomagasz się komendami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 20 Styczeń 2013 (edytowane) Zawsze żagle robię z ręki ;) Tylko przy niewielkiej części kadłuba się wspomagam bo mi się nie chce przenosić dajmy że lewej strony kadłuba na prawą xD. btw Jutro postaram się zrobić update screenów bo już udało mi się znacząco poprawić żagle w poprzednich statkach a do lutego postaram się je wrzucić w plikach .schematic :D btw 2 Iluvatar ty grasz na Aliquam? Bo niedługo kupuje premkę i będę tam prawdopodobnie grał to ci pokaże jak się takie robi ;) Edytowane 20 Styczeń 2013 przez Polakos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 21 Styczeń 2013 (edytowane) Update W pierwszym poście dodałem nowe screenshoty statków po poprawkach i pliki schematic tych statków ;) Edytowane 21 Styczeń 2013 przez Polakos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iluvatar 6 Napisano 22 Styczeń 2013 (edytowane) Gram na aliquam. Sam też umiem robić żagle które są wg. mnie całkiem niezłe, ale za nic w świecie nie chciałoby mi się zrobić tylu i takich duzych :p Przykład jednego z mojej floty, bez shaderów i innych bzdetów, nie chce mi się ściągać: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Edytowane 22 Styczeń 2013 przez Iluvatar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 24 Styczeń 2013 Mały update pierwszego postu. 8) Dodaje screeny prawie już zrobionych dwóch statków; galeonu i fregaty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 24 Styczeń 2013 Wyśmienite są te statkI! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 26 Styczeń 2013 Update Dodaje screeny poprawionego troche statku liniowego pierwszej klasy i plik schematic w pierwszym poście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 26 Styczeń 2013 10/10 Super! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 30 Styczeń 2013 Dzięki :D A co do statków to w najbliższym czasie (czyt. jutro) wrzucę screeny galeonu który zastąpi obecny (v2) bo jest niedopracowany a mi się nie chce robić od nowa 60-80% kadłuba a na dodatek poprawiać żagle czyli tak razem z 80-90% statku. W bliżej nieokreślonej przyszłości zajmę się też budową okrętu liniowego HMS Victory :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MajnerxD 0 Napisano 31 Styczeń 2013 Potrzebuje twojej Pomocy Proszę o kontakt na GG 45219897 SZYBKO NAPRAWDĘ chce aby ludzie Mogli ujrzec twoj talent PROSZĘ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 3 Luty 2013 (edytowane) Wrzucam screeny galeonu który jest w budowie :D . Edytowane 3 Luty 2013 przez Polakos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olas1214 0 Napisano 9 Luty 2013 bardzo dobre prace nic dodać nic ująć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach